Кладионица

1. Ima li nekih zicera za danas, dubl neki da pustim?

2. Ima li nekih zicera za danas, dubl neki da pustim?

Сити, ПСЖ највећи зицери.
    може и Твенте јачи су од витесеа много. у витесеу нема више гинкела, бонија.. јака је квота на твенте а они мељу

3. Deranje sto na Turke? Nismo ni mi nesto, al gledao sam Turke protiv Ceha, i ne igraju nesto...

4. Хаха, ладно ће ови холанђани данас са ми дођу главе. Очекивао сам много више од Твентеа те сам ставио Х2 и Г1+ на 2 тикета, према приказаном на терену делује као да ће да се заврши вако курвински 1-0

5. Dobili su Kroate 30 razlike juce, dizu polako formu, ipak su to dobri igraci gurace oni daleko na EP.

6. Koristim ovu priliku da se iznajebavam mrtve majke retardiranom AZ-u. I sebi što ne igram one zajebancija tikete 'mesto što se proseravam s onim ''siguricama''.

7. @ Griffin

Utrecht - AZ Alkmaar 25.8. 16:30 1 3,35

Ovo je grehota ne odigrati ili u singlu ili na sistemu. Ovde se radi o saradnji 3 za 3.

Sad vidim da ge drugar lajkovo post od nekog lika.

8. Sastavio sinoc tiket i danas nisam otisao danas u kladionicu jer je padala kisa. Pratim rezultate, i normalno da bih sve utakmice do sad prosao. Jebem ti budalu...

9. nisam otisao danas u kladionicu jer je padala kisa.

Pickice :)

10. Kaaaaaaaaardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif,
    Jes da sam pao na AZ, al mi drago što dobili smrdljivi Siti

11. E Šitiju usrani, bemlite udupe.

12. Livorno - Roma 2
    Kaljari - Atalanta x

13. Zhajk, ti zaboravi svoju nagradnu igru c c c

14. rekoh ti deranje, cim ne mogu da biju ovakvu srbiju :) ... turci supci :)

15. jebes im mater Turkoglu im je sjebao dva vezana napada pred kraj i na kraju izasao, al Makedonci su dobili :)

16. sad se ulogovao na meridijan racun i skonto da sam poslednji tiket odigrao 25.4. 2013. што је пре равно 4 месеца. Нисам се кладијо толико ал планирам да почнем. па ћу више посећивати ову тему наредних месеци екелекекеле

17. Prodje mi ovaj tiket sto sam postavio gore.

18. Odlično ks, koliko si okitio?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.