Prijava

Ima li nekih zicera za danas, dubl neki da pustim?

Ima li nekih zicera za danas, dubl neki da pustim?

Сити, ПСЖ највећи зицери.
може и Твенте јачи су од витесеа много. у витесеу нема више гинкела, бонија.. јака је квота на твенте а они мељу

Deranje sto na Turke? Nismo ni mi nesto, al gledao sam Turke protiv Ceha, i ne igraju nesto...

Хаха, ладно ће ови холанђани данас са ми дођу главе. Очекивао сам много више од Твентеа те сам ставио Х2 и Г1+ на 2 тикета, према приказаном на терену делује као да ће да се заврши вако курвински 1-0

Dobili su Kroate 30 razlike juce, dizu polako formu, ipak su to dobri igraci gurace oni daleko na EP.

Koristim ovu priliku da se iznajebavam mrtve majke retardiranom AZ-u. I sebi što ne igram one zajebancija tikete 'mesto što se proseravam s onim ''siguricama''.

@ Griffin

Utrecht - AZ Alkmaar 25.8. 16:30 1 3,35

Ovo je grehota ne odigrati ili u singlu ili na sistemu. Ovde se radi o saradnji 3 za 3.

Sad vidim da ge drugar lajkovo post od nekog lika.

Sastavio sinoc tiket i danas nisam otisao danas u kladionicu jer je padala kisa. Pratim rezultate, i normalno da bih sve utakmice do sad prosao. Jebem ti budalu...

nisam otisao danas u kladionicu jer je padala kisa.

Pickice :)

Kaaaaaaaaardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif,
Jes da sam pao na AZ, al mi drago što dobili smrdljivi Siti

E Šitiju usrani, bemlite udupe.

Livorno - Roma 2
Kaljari - Atalanta x

Zhajk, ti zaboravi svoju nagradnu igru c c c

rekoh ti deranje, cim ne mogu da biju ovakvu srbiju :) ... turci supci :)

jebes im mater Turkoglu im je sjebao dva vezana napada pred kraj i na kraju izasao, al Makedonci su dobili :)

sad se ulogovao na meridijan racun i skonto da sam poslednji tiket odigrao 25.4. 2013. што је пре равно 4 месеца. Нисам се кладијо толико ал планирам да почнем. па ћу више посећивати ову тему наредних месеци екелекекеле

Prodje mi ovaj tiket sto sam postavio gore.

Odlično ks, koliko si okitio?