Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Na male uloge igram, napravim kvotu od 4 do 10 i dam toliko da mi dobitak bude 1000 dinara.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-9280112-1112 Gazi popadao sve živo lolo
ŠA-LA-LA-LA-LA
http://www.dodaj.rs/f/3s/3b/3uG8oJcU/zhajkumezhajkzna.jpg
Danas zicer FRANCUSKA-SPANIJA 1 1.85 (jedva su ih dobili Spanci proslu, veceras se vraca Parker)....i probati Izrael-Gruzija h2 @7,5
Nema Zhajk papirića kao na prethodnoj stranici, znači opet nije tvoj tiket. Zhajk, jel ti misliš da smo mi debili? Znaš kad bi ti skupio muda da na tu kvotu te pare staviš, NIKAD!
Svaka čast tome ko je odigrao tiket.
Odavno nisam video da se neko toliko raduje oko prolska tiketa koji nije njegov. lolo...
Deranje, imas sastave za Izrael - Gruzija i Francuska - Spanija?
Zategoh ovo danas.
Verdasko - Dodig / Dodig uzima 2 seta 1.86
onda
Robert - Olivetti 1 1.53
Fischman - Cirstea 2 1.20
i zadnji
Lopez - Serra 3:0 1.86
Bautista - Belluci 2 2.28
Kyrgios - Ferer +9.5 gemovi I set 2.22
Federer - Zemlja -9.5 gemovi I set 1.60
Razzano - Pavlychenko 1 3.10
Zakasnio onaj dan na Šiti bogu fala
Ćekam junajted 2do5 i Real 2 za 3000 sa 500
Ja igro na tiketu Izrael - Gruzija košarka. Nema ni na rezultatima ni na live score...
@CapooN
Imas na mozzart-u
Hvala ti. Bacio me Spartak iz Moskve tako da mi ne treba. Oću 2-3 kvotu da sastavim, predloge neke?
Federer p.s. 9.5 manje @1.55
Dudi Sela - kuznjecov 1 @ 1.35
ja sam to povezao, kvota 2
Ja odigro Mancester-Celsi GG i Fiorentinu-Kataniju GG Kvota:2.88
Na Selu si igrao?
Na kom selu?
Han Pijesak
Pomesao si me sa nekim... Ja sam iz Pirota.
Moguće.
Verdasko - Dodig / Dodig uzima 2 seta 1.86
onda
Robert - Olivetti 1 1.53
Fischman - Cirstea 2 1.20
Ojebah danas! :)
Na prvi stavio 4000, uzeo 7440, na drugi stavio 3000, uzeo 5500. Skoro 13 soma, skoro 6 cistih. Malo li je lolo :D Stavljam kasnije slike :D
Dzankee ume - Dzankee zna