Кладионица

1. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1194-6067518-1112

Sorry što kasnim sa tiketom,ali sam zaboravio sinoc da postavim mada nije za neku pohvalu.

2. Na prvi stavio 4000, uzeo 7440, na drugi stavio 3000, uzeo 5500

Dzankee ume - Dzankee zna

Pre će biti Džanki ima - Džanki zna, da ja imam sedam 'iljada da bacim na kladionicu u jednom danu ne verujem ni da bih igrao, ili bih uplaćivao soma-dva na singlove.

3. Gle, znaš ti, imaš dosta pogodaka, to stoji, ali para na paru ide, mnogo je lakše napraviti pare sa početnim kapitalom. To sam hteo da kažem. Jednostavno, ja kad uplatim 200 kinti na kvotu 2.20 dobitak mi je čistih 240. Ti kad staviš 3000 na 1.80 kvotu tebi je čisto 2400. Meni je to fond za mesec i jače klađenja. Eto, toliko.

4. Sta podrazumevas pod tim 7000 po danu. Nemam ja neki kapital, stavise tih 7000 danas je bilo nekih 40% ukupnog kapitala, ali pojacah unit od danas, verovatno samo dok traje US OPEN :)

5. Nisam rekao ''po danu'' nego ''u jednom danu'', pod čime sam podrazumevao da nikad u životu nisam ima luksuz da mogu da stavim više od soma na kladionicu (niti imam nameru). Nije bila nikakva prozivka samo konstatacija. Samo ti sipaj, i stavljaj tipove za taj tenis duzmem i ja neku crkavicu. :)

6. Pa i ja sam pre igrao 1000 kvotu 2 i to, al vremenom pojacas majku mu ako planiras neku jacu zaradu. Eo i do skoro sam igrao kvotu 3-4 za 1000, al sad i nema bas neki izbor tih 1.20-1.30 kvota, pa da se nakupi 5-6 tekmi.

7. Свака част али ја баш не бих ризиковао 3 сома због 2 сома добитка. Како год, ако ти ово доноси зараду само грувај.

8. Ma ako je sigurno, sto da ne...

9. Lepo Dzankee, lepo. Burzujcino kleta :)

10. Bila je dojava za noćas dinamo 2 , pooješću se što ne odigrah

11. Čuo sam da je Mamić turio nekoj kladži nekoliko soma jura da promene kvotu na Dinamo (nisam siguran na šta, valjda da povećaju) jer je bio siguran da pobeđuju.

12. znam da je pet iljada dao nekom liku da uplati

13. Čuo sam od jednog lika u kladionici juče Egipat-Zelenortska ostrva dvojka, košarka u pitanju.
    Kolko je sigurno, ne znam

14. To, to..
    kad se dobija kao ne stigne se ranije
    IZDAJA!

15. Pa nisam jos dobio, samo dve su prosle, a i te dve su bile ocekivane...

16. Neka neka :P
    Lolo zezam se..
    A SALE KAD KAZE DOBIJENO TO JE DOBIJENO!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.