Кладионица

1. Zajebo me sinoć Juve i Sosijedad. A danas sam stavio na nas protiv španskih cigana, boli me kurac.

2. capoon - ne zna se za napoli-dortmund svasta moze da bude gadjaj golove.

Za danas verovatno:

Porto 2 1,5
    dortmund 3+ 1,65
    atletico 3+ 1,7
    arsenal x2 1,4

Kvota:6
    Grunite 500 kinti ko ima moze i vise ovo bi trebalo 90% da udje .

3. Pošto imam 500, ispratiću tebe sa 300 i svoj sa 200. Pa bog da mi je u pomoći.

4. ja danas imam sto kinti opet hehhe siroma' šta ću

5. Atletiko 1
    Porto 2
    Milan 1
    Dortmund 3+
    Srbija 1
    Kvota 14 u Mocartu

6. Sad se setih, da sa vama podelim jebanje majke kladionicarskim supcima! Sinoc dodjem sa treninga, da gledam pola sata LS, sednem sa ortacima, oni svi u kladzi, i ja gledam jebetisrecu, MANCESTER JEBENI JUNAJTED protiv bajera iz leverkuzena, kvota na keca 1.70! EJ! Na OLD TRAFORDU! MANCESTER JUNAJTED...protiv Bajera...Na Old Trafordu....krv im jebem... pa gde su te kvote bile kad sam ja bacao novac na tikete, sve vam jebem i zivo i mrtvo...Mancester...protiv Bajera...1.70... na Old Trafordu....nevera...

7. Sta ti vredi kad bi te oborio Juventus :)

8. Sad se setih, da sa vama podelim jebanje majke kladionicarskim supcima! Sinoc dodjem sa treninga, da gledam pola sata LS, sednem sa ortacima, oni svi u kladzi, i ja gledam jebetisrecu, MANCESTER JEBENI JUNAJTED protiv bajera iz leverkuzena, kvota na keca 1.70! EJ! Na OLD TRAFORDU! MANCESTER JUNAJTED...protiv Bajera...Na Old Trafordu....krv im jebem... pa gde su te kvote bile kad sam ja bacao novac na tikete, sve vam jebem i zivo i mrtvo...Mancester...protiv Bajera...1.70... na Old Trafordu....nevera...

A 1 i 3+ tek, 2.25 ako se ne varam, ali nisam imao muda (a ni kinte da lupim singl).

9. Čelsi - Bazel 1-1&3+ (2,55)
    Barsa - Ajax 4+ (1.80)
    Napoli - Dortmund 3+ (1.75)
    Milan - Celtic 1 (1.45)
    Marsej ne daje gol (3,28)
    ---------------------------------------
    38,20

10. 7000 na spance, lake pare...koja budala stavi 1.55 kvotu :D

11. Atl. Madrid - Zenit 1/2. Kvota 2.40
    Marsej - Arsenal G1/1. Kvota 3.60
    QPR - Brigton P2. Kvota 3.95

Milan - Seltik 2:0
    Čelzi - Bazel 2:0

12. 7000 na spance, lake pare...koja budala stavi 1.55 kvotu :D

Ako mogu da ti budu slatke pare od Španaca (kapiram da mogu) uživaj.

13. nisu slatke, nego ''lake'' :D

14. svi drzali preko neta 1.25, samo pametni mozzart 1.55 haha

15. Atl. Madrid 1
    Porto 2
    Arsenal x2
    Dortmund 3+
    i
    Atl. Madrid 3+
    Porto 2
    Arsenal x2
    Barsa 1&3+
    Dortmund 2

EDIT: Ovaj prvi još ima šanse, drugi mogu da sahranim odmah.

16. Kolko mrtvo poluvreme...

17. Brate, ovaj bože, daj neka mi dođe ovaj tiket, treba mi da se proveselim sa društvom za vikend, nisam dugo. Molim te bože brate.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.