U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://firstrownow.eu/sport/basketball.html
Hvala prijatelju! :-D
sinoć igrao:
oklahoma - juta manje od 200,5 poena
klipersi - čikago više od 193,5
orlando - finiks više od 194,5
ušlo sve.
ja ne postavljam tikete pre nego što se završe jer sam sujeveran
Pezose ne budi jajo, kad već pratiš i znaš taj NBA kači ovde da se i mi bogatimo preko noći ako me razumeš hehe
ja jedino što sam uvek ubadao su poeni...uglavnom samo to i igram...to pratim, vodim statistiku, koji tim je kolko dao prosečno poena, kolko prosečno prima, kolko bi protiv nekog tima neki tim mogao da ubode, kolko da primi i tako dalje....3 dana sam pisao i tražio statistiku lol....i uglavnom uđe većina toga...klipersi i čikago sinoć su bili poklon bukvalno sa granicom.
a dobro je što na meridianu ima (mada verovatno ima i na mozartu) ako je granica na primer 215,5 poena, imaš onda ponuđeno da granica bude i 210,5 ili 212,5 itd...još veća verovatnoća da se ubode...
postovaću večeras šta ću odigrati, pa ko oće nek isprati neki par, mada sam sujeveran i onda neću dobiti haha...
a ovo 1-x-2 hendikepi i tako to pokađam jednom u 5 puta
http://i.imgur.com/GU5cN3T.png Dok Rivers, jebo sam ti majku.
pa da, izveo ih sve, uveo neke ekonome i fizioterapeute da igraju haha
Ja gledam tamo, Pol se obuko zadremao, ušo onaj sa kokicama da zove pik pizda mu materina.
Fix dana Hjuston-Memfis 2 (Gasol ne igra, Hjuston dobio Minesotu proslu bez Hardena kojkurac) @ 1,80
....................................
Detroit-Milwoki doh1 1,65 4,5
Portland-NY doh 1,65 4,5
UTAH-CIKAGO 2 1,5 jos jedan FIX
ziveli!
Sta ti znaci doh?
dodatni hendikep?
da
Дерање, мислиш Мемфис-Хјустон ? Двојка на Хјустон ?
Sale to ti je u Maxbetu Hendikep 3
Igram samo u mocarteu mito.
A izvini
Igr'o bih i ja, al me u Maxbet puštaju lolo
Dvojka na HOU
Lolo PORASTI MITOU!
Јел игро неко ово што сам јуче предложио?
La Klipers - Čikago - up>194,5 (1,85)
Orlando - Finiks - up>197,5 (1,85)
La Lejkers - Sakramento - H1 - 4,5 (1,85)
Можда се у фудбалу не сналазим најбоље у последње време, али
баскет нисам омануо последње три седмице.
Дерање прво мене пита телефоном шта да игра,
па тек онда овде постује.
ljakse daj jos neki par basketa da zaokruzim na kvotu 10, bar soma da dobijem
ja ljakseta prvo pitam mobilnim a zovemo se ina fixni...