Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Oće gagić dat 5 pojena ?
odigram live, i kazem likusi kucaj sledeci gol 1, a na tiketu mi pise PG1, sad nzm jel to poluvreme gol 1 ili za celu tekmu
Prvi Gol 1
до јаја логика ми је слабија страна хвала за просветљавање
ма није него имам две клаџе у крају, и у једној кад одиграм следећи гол полувреме пише СГП па сам сад истриповао да у овој нема слова С
Jebem rubinu majku.
ГЕНК - ДИНАМО (1:1) - 1 4,33
ЛИОН - БЕТИС (0:0) - 1 1,80
АЗ АЛКМАН - МАКАБИ (0:0) - 1 2.00
СЕВИЉА - ЕСТОРИЛ (1:0) - СЛЕДЕЋИ ГОЛ 1 1.40
РИЈЕКА - ГУИМАРЕШ (0:0) - 2 2.40
ТРОМСО - ТОТИНХЕМ (0:0) 2 1.36
НА ТРИЈЕС ДИНАРА ЧЕКАМ 2300
ИНАЧЕО ОВО ЈЕ НА ЛАЈВ ОДИГРАНО
jebote koji glavonozci , guimares ne moze 3 lopte da poveze lete po travi, klizaju se do jaja
пи јебем ти ове одакле год да су а ја још већи глупан не знам који су који све мислим севиља ови бели па навијам за њих лол
DA BOG DA SVI OVI IZ SEVILJE POMRLI.
Nemoj ti Šeka da kuneš, ovi iz Mančestera su jedva žive glave izvukli posle tebe lololo Inače, i meni su slepci iz Sevilje srušili tiket.. I to onaj što je juče preživeo, ostao još Dnjepar na njemu...
Jebem ti, ja sam zadnju paru stavio na ovaj u 9 ako nešto prodje, prodje
O JEBEM TI LEB JA NISAM NI IGRO SEVILJU. Neka Sevilja, dobri ste vi olololo
Ja ulazim vidim jači sam za pare, kapiram ko mi je uplatio ovo ...
Kakva si ti ustvari faca! :D
hAHHAHAHAHHAHA Šeka pobedio
Planiram pocet igrat kvote ispod 2,5(može biti više parova) i duplat se sa pocetnom uplatom 10 maraka. Odigro bih 7 vezanih kola što bi mi donjelo neku zaradu oko 1800 maraka ili ti 900 jevreja. Je li iko pokušavao ovaj sistem duplanja i je li ovo dobar nacin da se zaradi. Ovih 7 kola se može odigrati za jedan vikend. Uvijek može me jedan par oboriti ali u najgorem slucaju ja cu biti donji 10 km.
jel igra neko nba večeras? dajte cenjene parove, ja moram da vratim kredit od prošlog puta inače će banka da mi uzme mlađeg brata što sam ga stavio pod hipoteku
Шарлот 1, Сан Антонио 2, Мајами 2, Бостон 1, Хјустон 1, Оклахома 1, Денвер 1...квота 9
Рода, Де Графшап, Ос, Хелмонд, Телстар, Волфсбург све гг...квота 14
Denisx, da to ide tako lako, i moja baba bi igrala kladionu...
da, baš htedoh reći....da može tako da se kladi svi bi bili milioneri...