Само да кажем да ни за шта на свету не бих играо кеца на бенфику на квоту 1.9-2, па све и да ме зове лоран блан из псж-а и каже: "цоа, мон ами, стави кућу на бенфику да узмеш две куће, таман та поред тебе празна". ето тако.
Realno ko odigra keca na benfiku pao je tiket odma.
Ne zato sto je PSZ jak, nego zato sto je benfika bulja. Bolje igrati 7+ na tu tekmu, meni to realnije od keca
Звао ме лоран блан, рек'о да су продали утакмицу за седамдесет 'иљада евра, треба деци за зимску обућу каже. Рек'о сам му да се гони у курац и да је пичка и да сам одиграо двојку на песеже у зинат.
Ne zato sto je PSZ jak, nego zato sto je benfika bulja. Bolje igrati 7+ na tu tekmu, meni to realnije od keca
+12483594
No, jedna zajebancija:
Budiveljnik - Nanter x (ne pitajte zašto, a ako već pitate, guska pogrešno otkucala)
Galata - Juve 2
Kobenhavn - Real 2
Bajern - Šiti 1
Plzenj - CSKA x
Olimpijakos - Anderhelt 1.
Bajdavej, bude li Olimpijakos nekim čudom odigr'o x, vratiće Grci čitavoj Evropi za zajebavanje zbog kinte. Ja ne znam lika koji to nije stavio.
реал извео први тим, вероватно ће да им се испишке у уста са једно 4-5 голова без проблема. манчестер нешто једе говна, оставио ван персија на клупи онај слепац од мојеса, сити исто изоставио агуера, па ко може да стигне нек' баци на бајерн и реал нешто пара, таман квота 2 и доста.
Само да кажем да ни за шта на свету не бих играо кеца на бенфику на квоту 1.9-2, па све и да ме зове лоран блан из псж-а и каже: "цоа, мон ами, стави кућу на бенфику да узмеш две куће, таман та поред тебе празна". ето тако.
А ево вам спрдње од тикета:
остале озбиљније не дам, јебига, сујеверно говно.
Mnogo imam duplih šansi. To me jedino plaši, čak i ako je poslednje kolo.
Realno ko odigra keca na benfiku pao je tiket odma.
Звао ме лоран блан, рек'о да су продали утакмицу за седамдесет 'иљада евра, треба деци за зимску обућу каже. Рек'о сам му да се гони у курац и да је пичка и да сам одиграо двојку на песеже у зинат.
+12483594
No, jedna zajebancija:
Budiveljnik - Nanter x (ne pitajte zašto, a ako već pitate, guska pogrešno otkucala)
Galata - Juve 2
Kobenhavn - Real 2
Bajern - Šiti 1
Plzenj - CSKA x
Olimpijakos - Anderhelt 1.
Bajdavej, bude li Olimpijakos nekim čudom odigr'o x, vratiće Grci čitavoj Evropi za zajebavanje zbog kinte. Ja ne znam lika koji to nije stavio.
Ima da padnemo svi na Bajern i Olimpiakos, te ću stoga ograničiti prve na 2p1 i Olimpiakos na GG. Aukurac, baš mnogo scenarija može da iskoči.
Srećno svima večeras, odoh da uplatim:)
MAN.UTD. SHAKHTAR kmb 1&3+
2.90
SOCIEDAD LEVERKUSEN ug 0-2
2.30
COPENHAGEN REAL MADRID pk 2-2
2.00
BAYERN MAN.CITY pk 1-1
2.15
BARCELONA CELTIC pk 1-1
1.50
Укупна квота 43. То сам одиграо за 200 динџи.
leverkuzen x-2
benfika x-1
junajted gg3+
cska x
sa 50 din , 7500 din
http://www.bet-mate.com/View/MoneyWay
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1097-2594376-1143
KO IMA ONLAJN NEKA UPLAĆUJE OVO !!!!!
1.95
10.12. 20:45 6407 BAYERN MAN.CITY ug 2-3
2.10
10.12. 20:45 6403 GALATASARAY JUVENTUS sns KIXVPPX
1.80
10.12. 20:45 6402 SOCIEDAD LEVERKUSEN 1pp X
2.50
10.12. 20:45 6406 OLYMPIAKOS ANDERLECHT tgg GG
1.87
10.12. 20:45 6404 COPENHAGEN REAL MADRID ug 2-3
2.05
10.12. 20:45 6408 PLZEN CSKA sns KIXVPPX
1.70
10.12. 20:45 6405 BENFICA PSG ki X
3.35
U.K. ~400
Čisto ako nekog boli kurac sta sam ja odigr'o
Зашто?
реал извео први тим, вероватно ће да им се испишке у уста са једно 4-5 голова без проблема. манчестер нешто једе говна, оставио ван персија на клупи онај слепац од мојеса, сити исто изоставио агуера, па ко може да стигне нек' баци на бајерн и реал нешто пара, таман квота 2 и доста.
Бајерн већ метно.
Bayern Munich 2 - 0 Manchester City
Ја не знам ко тренутно може да их победи када играју са 100% снаге.
Real i Barsa. Da i oni rokaju na 100%.