Кладионица

1. Казнио ме шеф 35 хиљада од плате. Гази, ако ово прође љубићу те у мошнице, таман да се повратим.

2. Necete da me ljubite u mosnice nego svi po 5%.

3. http://www.dodaj.rs/f/3H/g5/4AttEQrJ/blabljkja.jpg

И један систем, осећам да ће пастии тисуће иксева

4. Сим није ти лоше ово. Колики ти је минималан добитак ?

5. Око 200 динара, максимални 32 иљаде. Улог 50

6. Оки доки.
    Али никад ми није било јасно шта значи ово 3 + ? Знам ово 4 од 6 ,али шта је ово 3 + 4 ?

7. Ај појасни мало ако оћеш, шта је оно 3+4/6

8. Морам да погодим бар 3 од 6 утакмица да би уопште прошао тикет, то се подразумева.

Ако погодим четири, рачуна се као да сам погодио појединачно 3 од 6 + 4 од 6. Значи сабира се. Као да су два тикета.

Ако погодим три, наравно само се рачуна уплата по комбинацији и квота, нормално као да сам одиграо 3 о 6 систем.

Исто важи ако погодим 5 од 6.

Нисам хтео 3+4+5+6 јер знам да нисам толики усер а смањује ми се уплата по комбинацији јер расте број истих. Реално погодим ђоку ал ето то је објашњење.

9. Moj ima jednu kombinaciju:
    https://pbs.twimg.com/media/BbIrZifIMAA5x40.jpg

Odoh sad do mozz pa cu okaciti i preostala 2

10. Ставио сам и ја 20 кинти на то, али у систему 2/3.

11. Ne stavljajte svi iste tikete sa pola miliona dobitka, koje ste lobanje nevera.

12. Што, да не откажу лигу шампиона? :)

13. Има Моцарт и Меридијан да плате Миливојевићу и Митровићу да нам сјебу тикете, да Газимудо не би добио 4 хиљаде евра и ја 15 000 динара.

14. Marvellous
    Ne stavljajte svi iste tikete sa pola miliona dobitka, koje ste lobanje nevera.

Evo najezilo se jajo vlasnicima Mozzarta, BalkanBeta, Meridiana i Maxbeta. Platini se preznojava, gazde PSZa, Monaka i Sitija sazivaju hitan sastanak, a Djani Curcic cepa krmacu od lajne od stresa.

15. Бајерн 4+, Бенфика 1, Галата гг, Јунајтед 3+, Плзен 3+, Сосиједад 3+...квота 40

16. Meni je nekako taj tiket baš realan, a ako vas deset nabije pet miliona, aj razmislite malo tom šangarepom. Pre koji dan, lik dolazi u kladžu, vadi svotčugu para, jedno pet prstiju debelo hiljadarki, deviza i štakuraca sve ne. Ja dolazim posle njega na red da uplaćujem brzi, kaže, ne može ova tekma (koju on igrao) je zablokirana, nešto "neće sistem".

Benfika - PSŽ GG 1.68

Neće Parižani da im Olimpijakos tu pravi probleme, pa možda i puste Portugalce.

17. SACAM OJEBO PAJTE OVO.

OLIMPIJAKOS 1 i 2-3
    BAJERN KEC I GG
    REAL TRI DO ČETRI
    MANČESTER VIŠE DRUGO
    GALATASARAJ GOLGOL

Obrazloženje : TAKO SAM U MOGUĆNOSTI

18. Jel obratio neko pažnju na tekme koje su odigrali mladi?

http://www.flashscore.com/soccer/europe/uefa-youth-league/

19. Koga brate bole kurci? :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.