U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
И смрдљиви Плзен сад да гол, макар би вратио какву такву кинту. А јесте, 44 тикета, не сери шпагето
Ако ко ме јебе. Лепо синоћ саставим тикет горе без Бајерна и реко то ћу да уплатим, али данас ме повуче похлепа и благоглагољиви проклетник немач појма ја луд што пустам да ме заведе, Марвељосо, и ставим и Бајерн. ЂООООКААААА ЂОООКААА. Сад се тешим да ме прода још нешто да не жалим.
ajde bre amaterčine, šta vam je krivo
nisam ubo 4 tiketa sa kvotama preko 100 nego sam ubo sa kvotama 2-4 i ova gde čekam Juve je 5 kvota
e trebao sam slikati tikete ali koji kurac kad su male kvote
evo sad ću slikati sa Juventusom što čekam
EDIT:
Evo
http://oi43.tinypic.com/25ez8rs.jpg
Koliko je tužan ovaj Anderleht, jebote 3 crvena, Olimpijakos 2 penala promašio.
али бизговчине воде 2:0 и не, боли њих курац, па шта ако не играју агуеро и туре, ако не игра настасић, можемо ми и без њих да примимо три.
А МОЖЕТЕ ВЕРДЕР ДА НАТОВАРИТЕ СА 7 КОМАДА? ГОВНА, ПИШАМ ВАМ У ОЧИ.
шиптар и хрват на терену, шта и ја очекујем који курац.
Rekoh crveni u Češkoj, rekoh i da će Bajern izjebati, al' da baš ovoliko izjebu iz keca u dvojku... Neko se gadno najeo para.
А ја таман речем, ко може да их победи кад играју 100%.. Не уопште није намештено, и не уопште их нису пустили. Нисам хтео чак ни голове да играм, меч за избегавање, али ово сигурно нисам очекивао.
Није ником криво, ал 4 тикета, оно..свака час, нек су квоте 2,3
Ma, dali dva komada iz zajebancije posle ih boleo kurac da jurcaju po terenu i rizikuju povrede. Naravoučenije, kad treba da budeš jeban - gaće same spadaju!
Ноувер чаролија !
Hvala SiM, valjda i ovaj peti prođe ali ne bih da cigančim :) eno izbacio sam sliku
Bravo Nouver, nadam se da si uplatio i digao kintu.
Има нешто од НБА вечерас, уплатио сам на картицу, има се може се
Нисам, што је најгоре, зато сад ударам главом о зид. Нисам стиго на време и одигро неки лајв, курац-палац и пао наравно, јебежга, макар знам за себе да сам уб'о квоту 6,25 хихихих
Indijana 1
Boston 2
Atlanta 1
Klivlend 1
kvota 18
Мајами Топлота узвраћа ударац ! 2
Ja igro pojene, bole me kurac za enbeaj.
Irving +
Milsap -
Bas -
Dramond +
bači me ronaldo idiot za 239.30e, promašio penal transfer.
igro 3+
Jebat ih, bezveze maloprije uplatih kad sam išao da naplatim tikete :)
Coa, Galata – Juve, sutra u 13 sati.
Е, а боли те курац, ноувер, тако и ја убо псж гг прво. јес' да сам имао и цска п2, и манчестер 1&2-3 и леверкузен 2&2-3, ал' сам убо квоту 4.15
А на другом убо леверкузен х-2, квота 5.2, сити даје 2, квота 3.4, 2&2-3 реал, квота 3, браво за мене, срећан сам. Јес' да сам пао на 4-5 ту, ал' ја мајстор, шта.
едит: фала макароне. нећу да браним, чекам 2-3, ако дође, увече гађам квоту 4 с две 'и по 'иљаде, ако не дође онда сам се јеб'о дибидуз :Д
au ajde Juve trebaa 2
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-3421594-1143
Još samo četiri iznenađenja!1https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1234-9388574-1143