U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
И смрдљиви Плзен сад да гол, макар би вратио какву такву кинту. А јесте, 44 тикета, не сери шпагето
Ако ко ме јебе. Лепо синоћ саставим тикет горе без Бајерна и реко то ћу да уплатим, али данас ме повуче похлепа и благоглагољиви проклетник немач појма ја луд што пустам да ме заведе, Марвељосо, и ставим и Бајерн. ЂООООКААААА ЂОООКААА. Сад се тешим да ме прода још нешто да не жалим.
ajde bre amaterčine, šta vam je krivo
nisam ubo 4 tiketa sa kvotama preko 100 nego sam ubo sa kvotama 2-4 i ova gde čekam Juve je 5 kvota
e trebao sam slikati tikete ali koji kurac kad su male kvote
evo sad ću slikati sa Juventusom što čekam
EDIT:
Evo
http://oi43.tinypic.com/25ez8rs.jpg
Koliko je tužan ovaj Anderleht, jebote 3 crvena, Olimpijakos 2 penala promašio.
али бизговчине воде 2:0 и не, боли њих курац, па шта ако не играју агуеро и туре, ако не игра настасић, можемо ми и без њих да примимо три.
А МОЖЕТЕ ВЕРДЕР ДА НАТОВАРИТЕ СА 7 КОМАДА? ГОВНА, ПИШАМ ВАМ У ОЧИ.
шиптар и хрват на терену, шта и ја очекујем који курац.
Rekoh crveni u Češkoj, rekoh i da će Bajern izjebati, al' da baš ovoliko izjebu iz keca u dvojku... Neko se gadno najeo para.
А ја таман речем, ко може да их победи кад играју 100%.. Не уопште није намештено, и не уопште их нису пустили. Нисам хтео чак ни голове да играм, меч за избегавање, али ово сигурно нисам очекивао.
Није ником криво, ал 4 тикета, оно..свака час, нек су квоте 2,3
Ma, dali dva komada iz zajebancije posle ih boleo kurac da jurcaju po terenu i rizikuju povrede. Naravoučenije, kad treba da budeš jeban - gaće same spadaju!
Ноувер чаролија !
Hvala SiM, valjda i ovaj peti prođe ali ne bih da cigančim :) eno izbacio sam sliku
Bravo Nouver, nadam se da si uplatio i digao kintu.
Има нешто од НБА вечерас, уплатио сам на картицу, има се може се
Нисам, што је најгоре, зато сад ударам главом о зид. Нисам стиго на време и одигро неки лајв, курац-палац и пао наравно, јебежга, макар знам за себе да сам уб'о квоту 6,25 хихихих
Indijana 1
Boston 2
Atlanta 1
Klivlend 1
kvota 18
Мајами Топлота узвраћа ударац ! 2
Ja igro pojene, bole me kurac za enbeaj.
Irving +
Milsap -
Bas -
Dramond +
bači me ronaldo idiot za 239.30e, promašio penal transfer.
igro 3+
Jebat ih, bezveze maloprije uplatih kad sam išao da naplatim tikete :)
Coa, Galata – Juve, sutra u 13 sati.
Е, а боли те курац, ноувер, тако и ја убо псж гг прво. јес' да сам имао и цска п2, и манчестер 1&2-3 и леверкузен 2&2-3, ал' сам убо квоту 4.15
А на другом убо леверкузен х-2, квота 5.2, сити даје 2, квота 3.4, 2&2-3 реал, квота 3, браво за мене, срећан сам. Јес' да сам пао на 4-5 ту, ал' ја мајстор, шта.
едит: фала макароне. нећу да браним, чекам 2-3, ако дође, увече гађам квоту 4 с две 'и по 'иљаде, ако не дође онда сам се јеб'о дибидуз :Д
au ajde Juve trebaa 2
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-3421594-1143
Još samo četiri iznenađenja!1https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1234-9388574-1143