Кладионица

1. Ne, ne...
    Bdat papet igrao 0-2

2. Kako ovaj Hauard Veb zna da usere fudbalsku utakmicu, pa to ne znaju ni srpski igraci.
    Zasto crveni mongoloidu? Isao na loptu, ovaj je sklonio i zgazio ga na clanak. Ok jeste neoprezno,al gde se tako userava tekma u 22om minutu?

3. Nemoj zajebavati Gazimudo, ovog lopta nije interesovala, očepio ga je samo tako.

4. Nije on hteo da ga ubije...metak je hteo.
    I tako sudija oslobodi osuđenog.
    Živeo je još 26 godina i onda umro leta gospodnjeg 1944.
    Slava mu.

5. Diginže, ovaj lajv strim što si okačio ništa ne valja. Non stop prikazuje jednu te istu scenu, dobro, rezultat jeste tačan 0:0, ali nema radnje, uvek isto sve...

6. Oće pustiti Midželona Seltik da umuljaju jedan? Treba mi za D2+GG

7. jadni zenit pa sta je ovo

8. Rekoh da je Austria Viena nefer stavljena kao autsajder. Prcaju 3-1 raspale Ruse.

9. Zenita boli tuki kad Porto gubi...saće Zenit pukne 6-1

10. Аустрија полива Зенит... сад кад ми већ обарају тикет жао ми је што не може Аустрија да прође даље јер су показали муда и против порта и против зенита оба пута. Зенит и Порто нуле од екипа ужас какве продаје

11. Nije to prodaja, to je psihologija fudbala. Kad te za nešto boli kurac i kad nemaš pritiska, najbolje igraš.

12. Nije to prodaja, to je psihologija fudbala. Kad te za nešto boli kurac i kad nemaš pritiska, najbolje igraš.

Е баш то

13. Steaua upravo to i radi, duva ga, al' s ponosom.

14. Јадни Селтик, трпе тортуру.
    13 шутева, свих 13 у оквир гола, хехе заиста се шале

15. tipujem 7-1 za barsu, šta vi mislite?

16. Eto, odmah vidis Pezose koliko je ono moje sigurno, daj Boze da jedna prodje.

Popizdim kad sam usao u kucu i video rezultate na poluvremeu, i onih 2000 sto mi ostalo na racunu osinem na lajv bet, Barca 6+ (odigrao na 4:0) i Salke 3+ (odigrao na 1:0).

Posle minut pao po gol na obe, cekam jos po jedan da da bilo ko za 7000 dinara.

Aupickumaterinu!!!

17. ma zajebavam se ja, ne prepisujem uglavnom nikad, al volim da čujem predloge...

http://prntscr.com/2aeldl
    ako šalke ostane ovaj rezultat, a dortmund da gol do kraja, usraću se sebi u usta zbog barse

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.