Кладионица

1. Samo glup bi listao, dovoljno je nekoliko sekundi.

2. hahah
    al te je usrala.

3. Mi smo ćoravi svi, ne vidimo da si igrao 1,05

4. Dozvoli mi da ti objasnim, molim te.

5. Ako se ne igra, sto si igro lololo

6. E'o ovaj rad je bio. Ja sam otkuc'o prvih sedam tekmi i go-go na Bohum, a ostale parove je zet lupio, inače tip koji se ne razume najbolje u kladionicu i sve gleda po kvotama. Mislio sam da će biti sreće ako tiket sastave 2 osobe, kad ja tamo, a ono međutim...

7. Pred vama je dobitan tiket za ponedeljak (rukomet)

Madjarska - Spanija 2 1.80
    Brazil - Holandija 1.40
    Norveska - Ceska H2 (7.5) 1.90
    Juzna Koreja - Srbija 2 1.80

Uk. kvota 8,6194

8. Ako Malaga-Getafe završe X, teško će mi biti, živ ću se pojesti.

9. Majami preko 105 i Dalas kontra hendikep 11.5. Moze?

10. Ajde mater vam špansku, nemoj da iksirate!!!

11. Ja odigrao sad X na lajvu makarone. Razmisljam, ako je tako, znaci da si do sada pukao samo na jednu za vece pare. A ti tiketi uglavnom zavrse sa samo jednim promasajem. :)

12. Prošao X Hull, Kataniju, Evian i pao X na Nantu, bilo 1:2 iako je reala trebalo da bude 2:2 :( . I evo ove imam kao peti X na tiketu. Kvota 322.9 uplatio 1.3 km, dobitak bio 419.8km

Valjda neću opet 4/5 tiket sa iksevima imati...

13. zabiće ga Malaga

14. dzanki pratim te sa cak 350 DINARA OPAA

15. Krajsler ne izvlači se, ispo si pičkoa... Ja bi batalio kladžu, vuku i otišo da živim kod Rajdera.

16. "Kako loš pokušaj! Pereira Eliseu (Malaga) je odlučio pucati iz velike udaljenosti, ali bi i slijepac bolje naciljao."

sa rezultati.com
    hahahaahahha

17. HAAHHAAHAHAHAHAHAHAAHAH kraljevi...

EDIT: Kul Sale, ja cu kontam sa 1000

18. Ja sam odigrao onaj tiket sto je Dzankee rekao da ne igram... I na tiketu za obrtanje, Miami 1.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.