Ja krenuo ko Deranje, najavljujem svaki tiket kao dobitan :) a nesto u zadnje vreme i ne igram kladionu...nba i evroligu iskljucivo kad ima neki poklon...doduse sad je rukomet svetsko pa tu opicim nesto cisto da pratim...a na onom tiketu me jedino cehinje brinu.
е пошто сам играо систем 3/4 и још 6 текми у фиксу и све ухватио и у систему погодио све четири, колики ми је добитак?
Јел рачунам упл. по комб. пута све квоте које сам ухватио или онај добитак који се води као макс. добитак?
Знам да кад ухватим 3/4 да онда множим те 3 што сам погодио, и квоте у фиксу са уплатом по комб. а овако не знам јер никад нисам погодио све лолололо
И на за крај сам чекао Малагу ГГ, не знам што сам то убацио био је и без тога лијеп. Твенте 1-1и3+ СПортинг СП 1 Монако пик2 , Хејст 2+ и барса 1+прво1+друго и малага гг
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
1:0 malaga
Dzanki i ja sam mislio sa 1000, al nem tolka muda, mozda eventualno pesto ako si bas bas siguran u prolaz
Ja krenuo ko Deranje, najavljujem svaki tiket kao dobitan :) a nesto u zadnje vreme i ne igram kladionu...nba i evroligu iskljucivo kad ima neki poklon...doduse sad je rukomet svetsko pa tu opicim nesto cisto da pratim...a na onom tiketu me jedino cehinje brinu.
zabiće ga Malaga
I bi tako...
Ako cehinje brinu da turim cistu dvojku?
Cistu dvojku? Lol?
pa pise tamo H2 bemte udupe
Pa Norveskinje su favoriti.
aaaa...
jesam glup jebote..
znaci kec? :D
Sad mi je lakše. Jebiga Papet.
Odigrao sam zmijuga loma
Noćas prošao Sporting F+7 kvota 1.8
sutra
Fiorentina 1
Lille 1
Olhanense 2
Waregem 1
Bolivar 1
Viresse 1
Nacional 1
Kvota 16.76
E sad, bez Sportinga je 9.31
Kakav kec covece, kec je 1.01? Sta ti je? :D Odigraj tiket ko sto pise i to je to :D
dobro aee
е пошто сам играо систем 3/4 и још 6 текми у фиксу и све ухватио и у систему погодио све четири, колики ми је добитак?
Јел рачунам упл. по комб. пута све квоте које сам ухватио или онај добитак који се води као макс. добитак?
Знам да кад ухватим 3/4 да онда множим те 3 што сам погодио, и квоте у фиксу са уплатом по комб. а овако не знам јер никад нисам погодио све лолололо
Maksimum gledas..
Da si uhvatio 3/4 onda minimum.
ispratite mene, padnimo zajedno
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201210/30542/15s3n1z.gif
lololo aj buraz ja te pratim zasutra lololo
Па то ми реци Саша то сам хтео да чујем.
Јер ми је било нелогично да све погодим и да све измножим и испада ми мање од макс.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1417-2610442-1144
То је тај тикет.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1417-1414548-1144
Како сам јадно пуко на анаконди :(
И на за крај сам чекао Малагу ГГ, не знам што сам то убацио био је и без тога лијеп. Твенте 1-1и3+ СПортинг СП 1 Монако пик2 , Хејст 2+ и барса 1+прво1+друго и малага гг
Ja sam mag ovog plemenitog sporta.
Odigrao sam tiket na 5 tekmi ug2+ i pogodio jednu tekmu. 3 tekme bile 0:0, i jedna 0:1.A ova jedna sto je dosla je 1:1.
Kako bi bilo da pocnem da vam naplacujem moje tipove? Mislim,pametan ce znati sta da radi sa njima
daj Gazi uključi se u onu tvoju stranicu, pa da malo haramo
imam neki planovi i projekti
Imam jedan tiket samo za online igrace, ogromna kvota, dojava, NBA, i sto je najvaznije dobitan je.
Mogu da prosledim ovde a moze i PVT.
Pocinje za pola sata.
Hint: Nando de Colo je Deniju Bergkampu svojta.