Кладионица

1. 1x i 2+ za Monako na lajvu mi trebalo i debil Falkao maši penal i još ovi na rezultatima upisuju gol i onda poništavaju
    majku im jebem retardiranu u pičku
    jebo kladionicu, odoh piti

2. Ала су продали вечерас малечке квоте најшугавије.
    Сељачки монако и још сељачкији ТНС нек си јебу матер сви

3. Auu, kakav maskr večeras... Sve živo sam ispromašivao.. I to što kaže Roben najmanje kvote prodale :/

4. Sta?!?! Pa ne da ce zena da ti bude najlepsa s novim Mejblinom nego ces moci da joj kupis i jednog Lij Vija, da da! Ima jos ti da ostane da popijes pivo, odigras neki tiket sa strane, kupis kola, stan, gorivo, bordel.

Evo tih predloga:

Dalas-Toronto 1 @ 1,45
    Klivlend-Milwoki 1@ 1,35
    Atlanta-Juta 1 @ 1,30

Uplaćeno! Pojačao sam ulog, pored ovog keša za doček tradicionalne nove godine što sam ostavio, prodao sam i kanister benzina predviđen za prevoz za doček, mislim da će bito dobro na kraju! Ujutru idem da uplatim aranžman za našu n.g.

5. Krenula me crna serija, pa sam prepisao oba tiketa od deranja da se povratim. Ako ne prodje, nema me par dana :)

6. Danas probajte dubl:

Sent Etjen - Nantes X2 @ 1.96
    Reims - Ajaccio GG @ 2.10

Prvom paru - gostima neophodan bod da prestignu Bordo na tabeli pred zimsku pauzu, Nantes igra solidno i ne želi da propusti priliku. Sa druge strane, Sent Etjen ne verujem da juri Evropu, te će im bod takođe odgovarati. Prethodna tri susreta su završena pobedom Etjena kad je ovaj bio domaćin, Nantes igra sedam kola bez remija, te je veoma moguć i nerešen rezultat do kraja.

Reims je u fazonu podizanja forme, pobeda može da ih podigne nekoliko mesta na tabeli, ali isto tako su svesni da i nije dovoljna. Biće golova, jer Ajaccio se nalazi na dnu tabele sa 5 bodova zaostatka od Valensijena koji je takođe u crvenoj zoni. Otvorena utakmica, nema šta da se izgubi, kvota na 3+ @2.15.

7. danas ocu da odigram nesto, nisam ima par meseci
    liverpul derbi ajaks barsa juventus da bukmarkujem ovde, mada tek je 9 a ja kad se ne kladim inace ne pratim fudbal tako da cu radije poslusati predloge sa teme.

8. Gostima fali pola tima, novi trener, pobeda im ne omogućava ni pomak sa tabele, tj. mesto iznad zone ispadanja. Sa druge strane, Korzikanci imaju tri vezana poraza od kojih je jedan iz kupa, ali vredi napomenuti da su ekipe koje su ih dobile Lion i Lil.
    Monpelje je užasan u gostima sa 14 kola bez pobede. Bastia je kidalica kod kuće, jedino nisu uspeli da se odbrane od većpomenutog Liona. Pada više od dva gola, može i tm1 2+ ako je ko nesiguran u pobedu domaćina, što nije isključeno, mada je tradicija, forma i statistika na strani domaćih i zašto ne bi završili godinu sa pobedom na svom domaćem terenu protiv ekipe u padu forme.

Alternativa:
    2+ @ 1.40
    tm1 2+ @ 2.70

9. Nice - Evian TG GG @2.05

Nice kao petnaestoplasirani na tabeli, uspeo je da dobije Sošo kako u prvenstvu, tako i u kupu bez primljenog gola. Ovim pobedama prethodili su loši rezultati od 7 vezanih poraza sa 5 utakmica bez gola, a zanimljiv je podatak da u 15 prethodnih utakmica, samo se 2 puta mreža tresla sa obe strane.

Evian je tim koji nema prevelike ambicije i igra po sistemu minimalističkog pristupa: "kad mi treba, zapnem", što svedoči i pobeda protiv PSG-a u pretprošlom kolu od 2:0.

Prethodni susreti su većinom bili naklonjeni Evianu, gde je u zadnjih 5, Evian odneo pobedu 3 puta, sa zadnjim susretom od 4:0, što favorizuje goste večeras.

Bodovi bi pomogli oba tima da se "odlepe" od donjeg dela tabele, i jedna i druga strana je sposobna da postigne gol, sve će se svoditi na pitanje ambicije i motivacije.

Alternativa: P/KX 1.60

10. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-1880368-1146
    aaa jebemudan, Atlanta da 118 poena... a nisam video Fejvorsa 14.5 lagano manje pu

11. i tuga je za čoveeekaaaaaaaaa

12. ja bih danas jebao neku kladionicu, a vi vidite sta cete

13. Ne, danas se odmara, i fizički i psihički.

14. Dajte ljudi neki fudbal da pocinje do 15 ura, da bude kvota 3/4 nista vise!

@Bandi sinoc je trebalo igrati poene tekme su jebale majku :)

15. Не пропустите у недељу сјајне квоте на Реал и Барсу !
    Не пропустите сјајне квоте у недељу на Реал и Барсу !
    У недељу не пропустите сјајне квоте на Реал и Барсу !
    На Реал и Барсу не пропустите сјајне квоте у недељу !

Одиграјте још данас док квоте нису палеее

16. nouvere budi konstruktivan, daj mi neku kvotu 3, daj mi nesto?

17. Твоја жеља је за мене заповест

На пример, Дортмунд 1-1 , Сити 2 , Јунајтед 1 , 3.55

18. Siti ce da odvali fulama, znaci 2&tim2 2+ , a moze da se proba i NG. Jeste to siti u gostima,al nekad moraju da odigrjau dobro a kad ce ako nece protiv fulama.

Napoli daje dva komada je dobra kvota.
    Bajern 1&pp2+ kvota oko 2.
    Odvalice ovu kazablanku, sve i da igraju sa nojerom u napadu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.