Кладионица

1. Bra'o Gazmene, ja sam odigrao 1:0, 1:1 i 2:1.
    Al' dobro, kao što si i sam rekao, ppX beše sigurica, tu sam se povratio da imam za noćas.

2. Gazimudo, je l' ti prošao onaj tiket od juče što si sve cepao na 2gg? Lepo se odvijalo sve. Pojeo sam muda što nisam uplatio to, a dan pre toga sam prepisao od tebe one kartone,kornere i ostale kurce i tu ti je samo jedan par prošao od sedam,osam otrpilike... Bravo za pogođen rezultat!

3. jašta i ja sam ispratio one kartone i to haha al' posle takvog kreće ovakva serija.. :D

4. danas odem da gledam arsenal celzi i opalim na lajv jer sam kasnio 2-3minuta ppx ,a na poluvremenu kad sam podizao pare vidim im u ocima da nece biti golova i odigram da to, kvota bila 4 ,tako da sam danas u plusu skoro 1000

5. i dajte predloge za sutra fudbal (hehe)

6. Znao sam da cu da zazalim sto nisam ispratio gazija...

7. Gazimudo, je l' ti prošao onaj tiket od juče što si sve cepao na 2gg? Lepo se odvijalo sve.

Jeste proslo. Dobio sam 100 kinti na 20 ulozenih. Zajebali Celta i Osasuna, odigrali GG u prvom a u drugom 0:0

A gde nadjoste one kartone da prepisete, ono sam nasao slucajno na netu da ima da se igra pa nesto nalupetao. Mogu vam reci, tesko da neki tim dobije vise 3,5 zuta po tekmi. Uglavnom cu ganjati ispod. Mada zasto bi tu kocku pa i igrao.

8. Nego, gazi svaka cast za ponovo pogadjanje rezultata

9. Jebote koja je sprdnja i zaraza ovaj virtualni fudbal na Meridianu, uzeh 300 kinti za 10 minuta k'o iz pičke.

10. u mozzartu taj fudbal traje citavih deset sekundi jbt...

kako je na meridianu?
    jedino sta sam skontao da su dosta jake kvote tu

11. Kvote su 90% preko 2, a traje nekoliko minuta čini mi se (nisam gledao da ne baksuziram :D).

12. dobio sam sinoc neke pare na nba, al ne mogu uopste da se prijavim na sajt meridiana, prijavljuje mi neku gresku kad ukucam pasvord...
    jel jos nekome ovako ili me bojkotuju jer sam im odrao kladionicu?

13. Rifrešovao sam rezultati.com jedno 20 puta, jer sam kontao da je zakucao sajt, pošto ima jedna tekma iz Egipatske lige, i samo to.

Pogledam livescore, ista priča. Je l' moguće to?

14. Ima još 8 utakmica iz iranske prve lige i dvije kup utakmice Saudijske Arabije. :)

15. Saće boksing dej.

16. dobio sam sinoc neke pare na nba, al ne mogu uopste da se prijavim na sajt meridiana, prijavljuje mi neku gresku kad ukucam pasvord...
    jel jos nekome ovako ili me bojkotuju jer sam im odrao kladionicu?

Bagovao im je sajt noćas, sad radi.

Sale, što si igrao sad za četvrtak?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.