Кладионица

1. A eto, naleteo juce reko aj se izebavam i etoo..

2. Lepo izgleda, će navijamo.

3. Fala, fala <3
    Ako prodje, svakom po soma za online kladjenje!

4. Liverpul 2&3+ kvota 5.10

5. Posto mislim da je veca fudbalska ponuda bila onog dana kad su izumrli dinosaurusi, okrecemo se kosarci.

Budivelnik - Dnipro domacin daje u prvom poluvremenu vise od 41,5 @1.85

6. Ja razmišljam da polako skupljam pare na račun, i onda da pikam virtual fudbal. Ima 6 tekmi, kvota da će biti 5 golova po tekmi je oko 20. Stavim sistem 2/6, do jaja dobitak, uplata 50 dinara minimum valjda, i piči. Uleteće jedna. A kad uleto, oleeee.

7. Šta je virtual fudbal koj kurac?

8. Da li ste realni da igrate te izmisljene igre? Bolje igrajte rulet. Ionako je i jedno i drugo kompjuterski namesteno,al na ruletu znate svoje sanse. Sta je sledece? Onaj neki kao loto sa 124127431247217 brojeva? Trke kerova - tu se tek zna ko je favorit. Nisu hranili kera godinama pa kad vidi onog zeca poludi dok ga ne stigne.

NE umemo da gadjamo ni ono sto znamo na sta se kladimo,a vi hocete da ganjate virutelni fudbal lol

9. to bi mu bio minimalni dobitak ja mislim oko 2400 ako sam dobro izracunao, ako bi uplatio 60 din na sistem 2/6, a da je kvota 20

10. a sad bas gledam...ima ukupno golova 1 2 3 4 5 6....al nema 1plus, 2 plus i tako dalje...nego mora da pogodis da ce biti tacno 5 golova ili 4 ili 6

11. aj nek mi neko pojasni ko zna bolje...jel to moras da pogodis da ce da bude tacno 5 golova ili je to 5 plus? posto ako je ovo prvo onda su sanse mizerne...

a ja pogodim skoro svaku kad ovako gledam a ne uplatim...normalno, da uplatim dobio bi cmar

12. Nemam kinte na raucnu, plakacu

13. au kakva prevara ovaj virtuelni fudbal
    smrdi mi iz gaca na spermu

14. Ма грчки кино отац, одредиш један дан, понесеш 1000 кинти, одредиш 3 броја која ћеш да синглираш, на сваких 10 минута са 200 кинти, до краја дана имаш хиљаде и хиљаде динара. Нема лажи нема преваре, само срећа и систем лололо

Управимо своје погледе ка четвртку!

15. Sta je taj Grcki kino? Video sam da ima, ali nisam se raspitivao...

16. Gazmene, znam ja da je to sranje, al' upravo ta mrtva ponuda tera na zlo. :D

17. ja dobio sad 113 dinara na 50 uplate lol na taj fudbal.....al jebu ovi na meridijanu po 2 sata ne uplacuju dobitak

18. Kako kad, sajt im je kurac i server im je kurac. Meni u roku od pet minuta legne uglavnom.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.