Кладионица

1. bruklin - cikago 1
    njujork - oklahoma 2
    lejkers - majami 2

smesna je kvotica al trebalo bi da udje, na ulog 1000 nije lose..
    sale snajperisto, isprati me

2. Pezose, ispratio sam ja sa 10 dinara.

3. Danas su NBA igraci posebno darezljivi, ja evo imam tiket koji ce pomeriti granice moguceg u dosadasnjem kladjenju na sportske ishode. Ako neko zeli mogu da postavim ovde,pozz.

4. ziv bio lary andervude, ako dobijes meni ide deo kolaca naravno

5. Kahahahahah!!! Ovaj put ne masim! :)

6. nemoj bez deranja, sacuvaj nam pare ovaj put!!!

7. Larry Underwood
    Pezose, ispratio sam ja sa 10 dinara.

Evo ja sam sa deset centi. Ima da se obogatim!

8. sto tako malo, bukvalno vam nudim pare, a vi necete...ja odigro sistem 2 od 3, na 500 minimalni dobitak 260, maksimalno 919 he he

9. normalno pricam u evrima

10. Znači igram 2+ na sve i 3+ na liverpul i na drugi tiket Liverpul 2&3+.

11. tatatatira drugari...jos malo pa krece sezona tenisa...bice para hohohohoo

12. oce li ko da postavim tipove NBA je u pitanju> imam ih pet?

13. Nzm za vas ali meni se licno otkako sam u ovim, da ne budem skroman, velikim parama (dobijenih kladjenjem) odjednom pojavila neka rodbina za koju nisam znao da postioji, dolaze i traze mi novac, zajam i tako....a ja ne mogu da ih odbijem!

14. lazi me jooss nocas plava devojko!

15. Нема неке понуде за НБА вечерас, прејадне квоте.

16. prejadne kvote stvarno, al na ulozenih 1500 pada 3000 ko iz sale, a gde su mladi tu je i sala

17. Ко нема 1500 за тикет ето од Дерања може да узме на камату.

18. Да не буде прича као код Чафеса, уплатио 370 да би добио 373 и омануо хахаах какава сурова игра судбине.

19. Данас/ноћас идемо овако

Њујорк - Оклахома H2 (6.5) @1.60

Њујорк још увек нема победу против екипа из Западне конференције што је невероватно и катастрофално. ОКЦ разбија, меље, кида...једна од 3 најбоље екипе у лиги сигурно и увек су фаворити за највиша места. У гостима су играли топло-хладно и после 8 кола имали скор 4:4 а онда су уследиле везане 5 победе. Добијали су Пеликане (14 разл.), Атланту (9) МЕмфис (16) Денвер (12) и Спарсе (13). Значи лагано су прелазили ове хендикепе. 4 пораза на страни доживели су против веома јаких екипа попут Портланда, Клиперса, ГСВ-а и Минесоте на старту. Како сезона одмиче ОКЦ све више личи на једну од силних екипа иако то на почетку није баш био случај. Њујорк је јако лош ове сезоне, делују незаинтересовано и баш су досадни за гледање. Вечерас је Мело упитан, као и Фелтон али би требало да наступе. Предлози за играче : Везбрук 22,5 + јер Никси лоше бране његову позицију и зато што је он расан момак и може ово да убаци лагано. Једини случај када би се овај пар довео у питање јесте могуће разбијање у раној фази меча и самим тим већа могућност да Расел буде на клупи дуже него што је потребно.

Нисам проверавао али би меч требао да преноси Спорт Клуб.

Тони Паркер 18,5+.

Овај сам пар преписао са нета, сви причају о овоме. Кажу да Тони редовно јебе ракете већ годинама уназад пребацује и преко 20 поена. Требао би да га чува Лин кога бије глас да није баш добар играч у одбрани. Ово би требао да буде час кошарке који ће тата Тони одржати млађаноме Лину

Може се пробати и Вејд преко 20,5 и Кари испод 25,5.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.