au bedak burazeru
Хахахах црни чавес, обожавам да видим овакве ствари. :Д
Šta je to grčki kino?
Није први пут да се пише о њему...
Игра у моцарту, извлачења на сваких 10 минута, има и пренос на телевизору. Има 80 бројева 1-80, по колу се узвлачи 20, у тих 20 ти тражиш своју срећу, бираш да ли ћеш да ставиш 1,2,3,4 броја, ако се извуку добио си. На 1 број квота је 3.75 а на сваку већу комбинацију расте. До 1 и 2 су донекле и реалне опције, све преко је велика срећа.
Боксинг деј је познат по киши голова, екипе улазе опуштено и само се товаре.
Дакле, све текме опичити ГГ , квота 355.
Чујемо се кад све прође и кад добијем по 50% од вас који сте ме испратили.
Мери Крисмас!
sta je to?
Period od ta tri,četri dana kad imaš 2,3 kola premijer lige sve zaredom.
Боксинг деј је други дан њи'овог Божића и тог дана се увек одиграва коло Премијер лиге, без обзира на то на који дан пада.
Занимљив предлог, Новер.
Хвала, хвала, спреми и ти својих 50% :)
ponuda ojebala danas hahahhaha
za boksing dej verovatno sve 2+ igram kvota je malo ispod 10 ,ulog oko 500 ce da bude ,ima u kladzi da budem od 13 45 do 20 00 sve cu da gledam sve cu da igram i na lajv i ovako ako ne odigram bar 20 tiketa nista nisam uradio VOLIM TE PREMIJER LIGO
Da se isprati!
I ovo da se isprati, isto na ulog 300-500 ako je ta kvota.
A moj predlog vam je da igrate da ce Siti i Liverpul da se pune ko u nerotkinju. Znaci bilo koja igra sa golovima koja vam padne na pamet ce proci.
Ja cu igrati sigurno pp2+, pp3+, 1GG, A sigurno cu opiciti negde i tim1 2+&GG i tim2 2+&GG, a mozda spicim i 6+ ili 7+. Jednostavno, ne moze da ne prsti!
OVde takodje treba probati lude rezultate. Tipa 4:2. 3:3 , 2:2, 4:3
Odakle nadje kvotu 355 , kad je za ceo cetvrtak premijer lige GG kvota 177 u mozzartu?
EDIT: Moja greska, nisam mancester odigrao.
EDIT2: Na ovom ug2+ tiketu izbacite Siti. povecava kvotu za jadnih 0.8, a ovako necete morati da trosite dodatne pare da eventualno branite tikete.
EDIT3: Ja odigrao celu GG, i razdvojio na po 5 tekmi GG. Jedan malo realniji, i drugi nerealniji :)
Igrao sam to u Pinn Bet kladionici, kod njih se zove bingo. lol
Pratio sam, izašla 33-ka 7 puta za redom.
Ja sam izbacio Liverpul GG, premala kvota, ove ostale ispratio.
Ispratio sam i ove sa 2+ i opet izbacio Liverpul jer je mala kvota u odnosu na ostale :)
Ma, nema pojma, Gazimudo da u četvrtak sve tekme dođu GG, ne zanosi se.
Ima da dođe kec (više kečeva), par dvojki i GG3+ na nekoliko mesta.
Rasporedi to tačno i videćeš da ne grešim.
Na nekoliko mesta će biti 2:0
Ovo za 2+ su velike šanse
Sutra ću dati analizu, da izvučem sve iz krizu.
Će krknem i dvaplusove, osim na Liverpul. Tu će krknem triplus. Kvota bidne 12.71
Uspeo sam da padnem na 1.01 kvotu, to je to, prešao sam kladionicu na 5 zvezdica. Kontam da je to podjednako teško isto kao uzeti i milion, isti nivo realnosti.
http://img18.imageshack.us/img18/2560/m882.jpg
Razlog ovoga je bilo nemanje bilo kakve normalne tekme danas.
Iz sprdnje stavio do sa svojih 370 dinara, dobitak 373. Well, well.