U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Uspeo sam da padnem na 1.01 kvotu, to je to, prešao sam kladionicu na 5 zvezdica. Kontam da je to podjednako teško isto kao uzeti i milion, isti nivo realnosti.
http://img18.imageshack.us/img18/2560/m882.jpg
Razlog ovoga je bilo nemanje bilo kakve normalne tekme danas.
Iz sprdnje stavio do sa svojih 370 dinara, dobitak 373. Well, well.
au bedak burazeru
Хахахах црни чавес, обожавам да видим овакве ствари. :Д
Šta je to grčki kino?
Није први пут да се пише о њему...
Игра у моцарту, извлачења на сваких 10 минута, има и пренос на телевизору. Има 80 бројева 1-80, по колу се узвлачи 20, у тих 20 ти тражиш своју срећу, бираш да ли ћеш да ставиш 1,2,3,4 броја, ако се извуку добио си. На 1 број квота је 3.75 а на сваку већу комбинацију расте. До 1 и 2 су донекле и реалне опције, све преко је велика срећа.
Боксинг деј је познат по киши голова, екипе улазе опуштено и само се товаре.
Дакле, све текме опичити ГГ , квота 355.
Чујемо се кад све прође и кад добијем по 50% од вас који сте ме испратили.
Мери Крисмас!
sta je to?
Period od ta tri,četri dana kad imaš 2,3 kola premijer lige sve zaredom.
Боксинг деј је други дан њи'овог Божића и тог дана се увек одиграва коло Премијер лиге, без обзира на то на који дан пада.
http://www.zurnal.rs/2012/12/26/englezi-pamte-boksing-dej-1963-postignuto-66-golova/index.html?lang=lat
Занимљив предлог, Новер.
Хвала, хвала, спреми и ти својих 50% :)
ponuda ojebala danas hahahhaha
za boksing dej verovatno sve 2+ igram kvota je malo ispod 10 ,ulog oko 500 ce da bude ,ima u kladzi da budem od 13 45 do 20 00 sve cu da gledam sve cu da igram i na lajv i ovako ako ne odigram bar 20 tiketa nista nisam uradio VOLIM TE PREMIJER LIGO
Боксинг деј је познат по киши голова, екипе улазе опуштено и само се товаре.
Дакле, све текме опичити ГГ , квота 355.
Чујемо се кад све прође и кад добијем по 50% од вас који сте ме испратили.
Мери Крисмас!
Da se isprati!
za boksing dej verovatno sve 2+ igram kvota je malo ispod 10 ,ulog oko 500 ce da bude ,ima u kladzi da budem od 13 45 do 20 00 sve cu da gledam sve cu da igram i na lajv i ovako ako ne odigram bar 20 tiketa nista nisam uradio VOLIM TE PREMIJER LIGO
I ovo da se isprati, isto na ulog 300-500 ako je ta kvota.
A moj predlog vam je da igrate da ce Siti i Liverpul da se pune ko u nerotkinju. Znaci bilo koja igra sa golovima koja vam padne na pamet ce proci.
Ja cu igrati sigurno pp2+, pp3+, 1GG, A sigurno cu opiciti negde i tim1 2+&GG i tim2 2+&GG, a mozda spicim i 6+ ili 7+. Jednostavno, ne moze da ne prsti!
OVde takodje treba probati lude rezultate. Tipa 4:2. 3:3 , 2:2, 4:3
Odakle nadje kvotu 355 , kad je za ceo cetvrtak premijer lige GG kvota 177 u mozzartu?
EDIT: Moja greska, nisam mancester odigrao.
EDIT2: Na ovom ug2+ tiketu izbacite Siti. povecava kvotu za jadnih 0.8, a ovako necete morati da trosite dodatne pare da eventualno branite tikete.
EDIT3: Ja odigrao celu GG, i razdvojio na po 5 tekmi GG. Jedan malo realniji, i drugi nerealniji :)
Igrao sam to u Pinn Bet kladionici, kod njih se zove bingo. lol
Pratio sam, izašla 33-ka 7 puta za redom.
Ja sam izbacio Liverpul GG, premala kvota, ove ostale ispratio.
Ispratio sam i ove sa 2+ i opet izbacio Liverpul jer je mala kvota u odnosu na ostale :)
Ma, nema pojma, Gazimudo da u četvrtak sve tekme dođu GG, ne zanosi se.
Ima da dođe kec (više kečeva), par dvojki i GG3+ na nekoliko mesta.
Rasporedi to tačno i videćeš da ne grešim.
Na nekoliko mesta će biti 2:0
Ovo za 2+ su velike šanse
Sutra ću dati analizu, da izvučem sve iz krizu.
Će krknem i dvaplusove, osim na Liverpul. Tu će krknem triplus. Kvota bidne 12.71