Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pa kazem ti da troluje. I jos sad obrisao.
Ispratio danas Gazijeve predloge...
2/3 tiketa pala, samo basket u igri.
Nisam verovao da je Dvorac ovakva picka. Mada realno je bilo da bidne 1:1 barem. I meni pao taj jer sam imao 2GG,al u igri su mi cela engleska2 2+, i ovaj sa basketom.
Je li Cedevita 99%, da je ubacim zbog uslova?
A i ovaj tunjavi Everton je morao da dođe iz keca, nisu mogli da se strpe.
Je li Cedevita 99%, da je ubacim zbog uslova?
Meni jeste. Jos procitah malopre da imaju skracenu rotaciju zbog neke povrede i virusa.
Aha, staviću ih.
Moj tiket:
Čelzi-Liverpul X2
Igokea-Partizan 2
Cedevita-Mega Vizura 1
Kvota: 3.42
Ako nekoga zbunjuje što je ovolika kvota, ove prve dvije su iz super ponude, gdje su im kvote povećane za oko 0.2-0.25 ali traže minimalno 3 tekme pa sam ubacio ove zadnje.
Zbogom sirotinjo tiketi se nastavljaju:
Totenhem 1-1 i GG
Liverpul 2-2 i GG
Kvota 60.
ovo cist kec bez hendikepa? Ma to dolazi ko iz picke.
Jebeni liverpul :D
pocela je sezona tenisa johohohoohoh bice para...pa da krenemo
Stephens - Medina ispod 19.5 1.70 (kvota iz Mozzarta) lagano
A sta mu dodje u tenisu ispod 19,5?
Skup je ovo sport deco...sad kad saberem kolko sam puko mogo bi komotno da kupim nekoliko drugara za ceo zivot od tih para
Ispod 19.5 gemova :)
Klivlend- Golden Stejt 2
Oklahoma- Hjuston H2
San Antonio- Sakramento H2
Lejkersi- Filadelfija <215.5
Klej Tomson >17.5
Andre Bogut >8.5
Dvajt Hauard > 19.5
Pau Gasol >15.5
Demarkus Kazins <23.5
Одиграо 2 она моја тикета са ГГ.
На првом ће ме изледа оборити Мидлзборо ГГ ( ЖАЈЧЕ ДОЂЕШ МИ 500 динара)
а на другом сам прошао
Евертон гг
Акрингтон гг
Милтон кинз гг
квота 5.3
Едит Оборио ме Боро.
Igrajte 0-2 na kvotu 2.3 i uzivajte. Tu nema trika da ode u 3 plus, bar po mom misljenju.
Nije ti dan Gazmene, nikako. :)
И то Јетрабазен стандарно дошла 2+ прво, као и целе сезоне џД
Ostao je jos ovaj kosarkaski u igri.
Al evo i partizan jebe, 56 poena prva cetvrtina, isad za jos dve ne mogu da prebace 110 :/
ocekivano golovi na celsiju i liverpulu.prejaki napadi.otvoreno se igra.ima hokej brest-epinal.brest svi gaze tako da kontam da ce biti dvojka.ovi imaju 7-8 poraza zaredom i svi ih naguze sa dobrom razlikom.
Ja sam ih, srećom, odigrao H2, tako da ću se možda izvući.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1106-6481137-1148
SUTRA TRPAJTE NA PARTIZAN 1.70 POKLON POZZZ
Jebi se