Кладионица

1. PuppetMaster
    Dzankee
    SUTRA TRPAJTE NA PARTIZAN 1.70 POKLON POZZZ
    Jebi se

Jebi se

+1

EDIT: Da nisam video Džankijev post, ne bih ni znao da se igra ova sprdačina...

2. Cek Papete, pa ko je dobio tekmu? :D Produzeci me ne zanimaju hhehee

3. zbog ovakvih sprdnji od tekmi treba igrati konacan ishod sa produzecima

4. Ne, ne, ne Dzankaro

SUTRA TRPAJTE NA PARTIZAN 1.70 POKLON POZZZ

1.7 je bila kvota bez produzetaka

Uhvacen si! 1

5. pa da, sprdam se. ali eto, kao sto rekoh, cist primer zasto ne treba nikad igrati pobedu bez produzetaka

6. cist primer zasto ne treba nikad igrati pobedu bez produzetaka

ne treba nikad igrati pobedu bez produzetaka

aj recite mi da ne umem da čitam, molim vas

7. Bandi kapiram ja u kojem je smislu rekao, kao ne treba nikad igrati pobjedu, ako nije poslije produzetaka.

8. Danas uhvatio Utd i Galatu, čekaju se sutra Arsenal, Derbi, Lester i Fener..

Došlo ovo što sam juče napisao :) Čisto da poslednji tiket u ovoj godini bude pobednički, pa da nastavimo dogodine!

9. ubiće me Sale i KBO

10. odem da ispratim celzi-liverpul jer sam cekao 1x za 1800 i dodjem taman kad celzi poveo rekoh sad lagano , i da se ne bih smarao posto sam uporedo gledao i totnam rekoh da opalim ppx sa 500 din bio 28min i kao sto znate kurcina ,dobro nema veze ,rekoh partizan dobra kvota,kad vidim pocelo,sacekam malo igokea da smanji razliku i uhvatim na 5 razlike kvotu na partizan 1,35 i metnem 500 din za mizernih 175 din kao sok neki da kupim i kao sto svi znate jedna velika kurcina ,tako da sam puko 1000 din za par minuta jebenih a mogao sam ko covek da odgledam to jebeno poluvreme i da omaltim dobar dinar,ali ja sam jebeni degenerik i sta ces. Mada sve u svemu nije lose ovaj prvi pomenuti dobro me je izvukao.

11. ubiće me Sale i KBO

Opusteno bre, jebiga probali smo :)

12. Ostao je jos ovaj kosarkaski u igri.

A njega je oborila Barca puta. Ne znam kolika ce kvota biti na real protiv partizana,al ako bude vise od 1.5 igrajte.

13. http://www.csnphilly.com/sites/csnphilly/files/4-14-13-kyrie-irving-usa.jpg

Kajri Irving legenda, trojka za kraj i za prolaz 1X(2.5 kvota) a na drugom tiketu 24.5+ poena, sa ovom trojkom 27. Mađija

14. Elem, našao sam sistem sa kojim više manje mogu samo da budem u plusu. Tj sistem 3/4. sve 1.5 - 1.8 kvote, minimalna isplata je uplata, a maksimalna ja mislim oko 4 put veća.

Takvi tiketi mi u 5 slučajeva, jednom padnu, 2 put vratim ulog, i 2 put povećam pare tako da ono.

15. Part 1

Dzankee

pocela je sezona tenisa johohohoohoh bice para...pa da krenemo

Stephens - Medina ispod 19.5 1.70 (kvota iz Mozzarta) lagano

Part 2

Part 3

Jebanje Mozzarta je pocelo.

16. Џанкаро дај неки предлог за данашњи бели спорт

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.