Кладионица

1. Je l to bilo teško da se napiše???

2. nije brt, ali nije ni lako...ja sam licno duzan 800evra...koje moram da vratim do septembra meseca, pocetak oktobra...

3. Dacu ti ja na 10 posto?

A mogu i fiks da ti dam, ne moze da omane.

4. dal si prokockao pare za godinu prozivodnog menadzmenta univerziteta u zrenjaninu

5. САМО БРОНДБИ БРОНДБИ БРОНДБИ БРОНДБИ
    https://pbs.twimg.com/media/CHZ1eSZUEAEsuZk.jpg

6. Odigrao sam sve sa teme u zadnjih 4 strane i sad čekam da uzmem mnogo novaca

7. Cak i dvojku na Partizan? :D

8. Brate oću pare da uzmem ne jebi me otanjio sam buđelar xD

9. Zato ces i da ostanes sirotinja danas . Ova kvota 4 bi te izvukla iz govana al ko te jebe.

10. Možda i dođe, ništa ja nisam rekao al ne igram na Zvezdu pogotovo protiv nje.

11. E kad smo kod ovih sto zivu od kladione
    https://twitter.com/TheSpainTrain

Lik je pre neki dan rekao da je ove godine u plusu cini mi se 10 000 funti. Britanac inace.
    Fura male kvote, velike uloge, singlice i dublice.
    Doduse ima i opklade na konjove i kerovi sto mi numemo,al ima i fuce i tenisa

12. Super što bate Borisov ide iziješ kurac

13. Ja teo tu da igram GG, kvota fazon skoro 4, al zakasnih jbg

14. Trebao sam na Paću odigrati :)

15. Ne znam za vas, ali brate koliko godina iskustva i dobitaka u kladionici imam, ne bih se spuštao na nivo da slušam nekog klinju iza naziva grupe "Joco tips" sa njegovim prijedlozima. Isti kurac slušao njega ili pola likova iz kladionice. Nikad to nisam radio, niti ću, i baš mi je fino. Kad grunem lovu, grunem na moj tip, a ne na nečiju budalaštinu pa da ga kasnije kunem.

Ne spuštajte se na nivo amatera pa da samo tražite po netu prijedloge i ovde stavljate. Napravite posebnu grupu, kladionica prijedlozi sa neta, pa tamo to radite. Glupo ovde, pa bar ni 10 dana posta ne bilo.

16. Brt nesigurni smo u sebe ništa više. Niko nikog ne kune ovo je sprdnja brt šta ti je

17. ne mogu da vjerujem, razočaran sam načisto... odoh napolje zapalit