Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Makaronac, ako neko ne napomene odakle je tip ti i ne možeš da znaš čiji je predlog... da li sam ja to pokupio negde sa neta, čuo od nekog iz kladže ili sam smislio, tako da ne kenjaj.
Ako aludiraš na post gde sam ja ostavljao tipove od nekog kom sam platio pretplatu, ni to nisam uradio odmah, već posle nekog vremena kad mogu da tvrdim (i potvrdim printskrinovima) da mu je prolaznost dobra.
Kako nam je cilj ovde svima da budemo bar u nekom plusu sa kladžom, ne mogu da provalim nelegitimnost tog poteza.
Na kraju krajeva, neću više ni da stavljam ovde kao što sam već rekao, ali ću u PVT da pošaljem onom ko je zainteresovan.
A ti samo nastavi da snažno jebeš kladžu, kad već tako dobro pogadjaš i držiš taj neki "nivo".
ja kada sam pratio armina njegove hrvate ne vidim razlog da ne ispratim predraginja lol
ahahaha polako jbt šprdam se
xD
nisam ni skontao to tvoje predraže lol
Predražinjo - pali se
:)
Ja volim brate da drugi razmišlja za mene. Volim. Dodjem mu ko neki direktor, gospodin čovek, neko tamo duma, smislja, lupa glavu ja samo dodjem i pokupim sta mi se svidja. Doduše ne igram od nove godine ali uredno prosledim ortaku, on uplati od soma do 5 kako mu se kad svidja i posle samo dodjem da pokupim procenat. Ne mrdam kurcem ništa a pare samo ležu na račun.
Al tema baksuzna, pa Predražinjo nemoj ovde ni da kačiš, možeš brate na pvt ai na fejsu me imaš pa se seti ponekad, ne mora ni stalno.
Ti li si javio?
Jok. Taj je umro.
Zavisnik PVTuj te nekad što čuješ pls
Ja već par dana igram ono što je Gazi kačio, sa malim kvotama i premošćavanjem dobitaka na sledeći tiket. Ali sam uvek malo alav pa ne znam da stanem.
Igram uživo u Socceru, evo malopre napravih 500 dinara za malo više od pola sata, za danas je dosta.
http://i.imgur.com/Fcd775J.png
Jednu do dve tekme, da će da padne gol do poluvremena ili do kraja.
Izvalio sam da sam majstor za igru u lajvu da ne padaju dva gola u drugom
:cekam ovog predrazinjovog:
makaronac je covek koji je zamalo ubo real 2-1 tako da ako on ne zna, ne znam ko zna
A posle se smeju ljudi kad ja kazem stotkom do petiljadarke
To što igrate ako puknete na sedmu tekmu npr nikom ništa? Rokate od početka? I pukli ste 100 dinara samo?
Bohere oprosti ali nadam se da ce nas islandske kurve lansirati u nebesa za nekih 15min pocinje...
I ja se nadam jer smo Batu popušili brt
Ja sam prosledio Predražinjov tip i sad čekam isplatu.
Nama ne moraš brt ko nas jebe
A brate mislio sam da vam Predražinjo već poslao.
Nema veze brt drugi put
Važi