Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nije tacno izijeme dok sam bio mladji pa zavrsim petardu pa odem dva dana pijem ko stoka i onda kad odspavas par sati i probudis se kurva otisla, razbio si telefon, nemas za cigare a kamoli da pojedes nesto. Osecas se skroz prazan i mnogo jaca je bol nego kad psz ne utera gol i istera ti dve glave iz dzepa
mora danas da grmi
https://www.youtube.com/watch?v=WfMY2AksjIU
na rukama mojim stoje prsteni sad zlatni
DATOME (9.5) + RADI TOME TOME RADI
nadam se da će i tebe srećni prah najzad dohvatiti
prijatelju dragi
Armin, što lažeš za prstenje kad znamo da nemaš na šta da ih staviš xDDD
Daye 11.5+
Burusis 11.5+
Kalates 10.5-
Mitrovic 7.5+ (2.00 kvota jebena)
Bamberg 8.5 h2
18 kvota
mitrovic +
guduric -
zapamtite ovaj post
isto tako sam i odigrao ps haha
Makabi 4.5 h2
Zvezda 157.5-
Rice asist. 5.5+
Westerman asist. 3.5+
Dorsey poeni 4.5+
10 kv
Митровића и на 3.5 -
makarone posto vidim da pametno razmisljas verujem i da ce ti se dopasti specijal igra gde mozes prognozirati da ce cvz pogoditi vise od 7.5 trojki na mecu (ako imate to u bosni hahaha)
ima ovo u sokeru, preporucujem
simon dve
gudura jednu
jovic jednu
djenka dve
bjelica jednu
Otišao do mocarta da stavim datomea + na 9.5, i još dva igrača, oni ga digli na 11.5
Pa ne jedem ista govna dva puta, kao juče s kolomom, pisao minus, datome će stati na 8, čisto da arminga izjebe.
a sto nece da kaze koja dva je igrao hahahahha
Dženkins 7.5 -
Burusis 12.5 +
Tomić 12.5 +
Rivers 9.5 -
Fener 2i- (159.5)
Žalgiris 161.5 +
Datome 11.5 -
Rud 9.5 -
I na jednom datome 11.5 -, zvezda h2 (6.5) i kalates 10.5 +
Haha pseto, evo dodao sam dole ispod citata da se ne vidi xd, hteo kalatesa i olesona, pa umesto olesona stavio zvezdu h2, nešto mi je bio sumnjiv oleson i izbacim ga.
U mocartu nije bilo slukasa, u sokeru sad vidim na 8.5 i 5.5 asistencije, to bi moglo da dođe, oba +.
pa to se ne ceka do 5 popodne jbg, ja rifresovao jebeni mocart dok nisu izbacili listu :D
ahah za datomea neka, sve je ovo zajebavancija xD
Koga svi imamo danas, Datomea ili nekog drugog? Naravno, uvek ima jedan kontraš haha
A pa zato ti armine ranije ustaješ xdd