Кладионица

1. Ja cenim holandsku školu i to što Armin ima VAN, to mu je veliki +.
    Slušajte dečka i dolazite do para.
    Moja puna podrška.

2. ma brate kazem ja nije ovo sistem da zajebemo kladionicu, kurac je kao i sve sto radimo, bar ja tj. nego zainatim se za nesto neretko na svoju stetu, al guram do kraja jer me izjeda dok to ne uradim, izgledalo mi interesantno i to je cela prica sta jedemo govna sad :D

3. Pozdrav takođe i Tristanu Avetinji!

4. Pozdrav druže, kako si mi?

5. Pamtim i bolje dane kad sam bio dobar 90 k dinara na Nikolasovu dojavu od kineza onog na hrvate
    ti?

6. Joj kad se sjetim prije jedno 7-8 godina je to bilo. Cugali ti mi i ja imao onu Nokiju 1100 za drugu karticu što se kao kasnije neke serije kupovale za dobre pare jer su bankomate povezivali sa njom i tako to. I negdje oko 5-6 počnemo mi piti i dolazi taj jedan jaran i kao meni govori idi brate prodaj je, uzećeš lagano 300 eura za nju. I ja ono kuliram, boli me uvo, a on smorio još popili, posle opet tako i meni pukne film i kažem mu hoćeš sad da od nokije 1100 sutra unovčim 1100 maraka oca ti jebem. Kaže ajde, ja odem i prodam nokiju za 40ak maraka i nadjem neku kvoticu 25-26 i stavim pare. Sutradan naravno padnem.

7. Poučna priča. Armin je treba pročitati.

8. volim i ja tebe dragi, al sam na pricu ostao ravnodusan

9. Ljudi, preko nekih Arapa mogu pare al treba ideja.
    Voljni su dati od 3 do 5 miliona evra
    Dakle da imate típa milion u sta bi uložili? 20% se mora vratiti prve radne godine
    Mrtav sam ozb

10. отвори погребну опрему, кажу да је смрт најсигурнији посао

11. Ne drkaj brt mrtav sam ozb a na ovoj temi ljudi imaju kliker
    Meni se motaju sušare za kukuruz i žitarice i hladnjače za voće
    Evo ne znam

12. Pitanje je sta moze da vrati tolike pare vec prve godine jbg, mora da te ukenja nesto bas

13. Ova 2 vraćaju sig da ti ne pišem sad računicu

14. отвори кладионицу хахах

15. Колко беше онај тражио за ламу? Нек буде да је 2000, за милион евра купиш 500 лама и бог да те види џД

Један полуозбиљан предлог, пошто се разумеш у аутомобиле. Један из моје средње се колико видим бави куповином и сређивањем олдтајмера и онда их изнајмљује за спотове и сл, а вероватно и продаје. Немам појма колико је то сигурно.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.