Кладионица

1. Ja cenim holandsku školu i to što Armin ima VAN, to mu je veliki +.
    Slušajte dečka i dolazite do para.
    Moja puna podrška.

2. ma brate kazem ja nije ovo sistem da zajebemo kladionicu, kurac je kao i sve sto radimo, bar ja tj. nego zainatim se za nesto neretko na svoju stetu, al guram do kraja jer me izjeda dok to ne uradim, izgledalo mi interesantno i to je cela prica sta jedemo govna sad :D

3. Pozdrav takođe i Tristanu Avetinji!

4. Pozdrav druže, kako si mi?

5. Pamtim i bolje dane kad sam bio dobar 90 k dinara na Nikolasovu dojavu od kineza onog na hrvate
    ti?

6. Joj kad se sjetim prije jedno 7-8 godina je to bilo. Cugali ti mi i ja imao onu Nokiju 1100 za drugu karticu što se kao kasnije neke serije kupovale za dobre pare jer su bankomate povezivali sa njom i tako to. I negdje oko 5-6 počnemo mi piti i dolazi taj jedan jaran i kao meni govori idi brate prodaj je, uzećeš lagano 300 eura za nju. I ja ono kuliram, boli me uvo, a on smorio još popili, posle opet tako i meni pukne film i kažem mu hoćeš sad da od nokije 1100 sutra unovčim 1100 maraka oca ti jebem. Kaže ajde, ja odem i prodam nokiju za 40ak maraka i nadjem neku kvoticu 25-26 i stavim pare. Sutradan naravno padnem.

7. Poučna priča. Armin je treba pročitati.

8. volim i ja tebe dragi, al sam na pricu ostao ravnodusan

9. Ljudi, preko nekih Arapa mogu pare al treba ideja.
    Voljni su dati od 3 do 5 miliona evra
    Dakle da imate típa milion u sta bi uložili? 20% se mora vratiti prve radne godine
    Mrtav sam ozb

10. отвори погребну опрему, кажу да је смрт најсигурнији посао

11. Ne drkaj brt mrtav sam ozb a na ovoj temi ljudi imaju kliker
    Meni se motaju sušare za kukuruz i žitarice i hladnjače za voće
    Evo ne znam

12. Pitanje je sta moze da vrati tolike pare vec prve godine jbg, mora da te ukenja nesto bas

13. Ova 2 vraćaju sig da ti ne pišem sad računicu

14. отвори кладионицу хахах

15. Колко беше онај тражио за ламу? Нек буде да је 2000, за милион евра купиш 500 лама и бог да те види џД

Један полуозбиљан предлог, пошто се разумеш у аутомобиле. Један из моје средње се колико видим бави куповином и сређивањем олдтајмера и онда их изнајмљује за спотове и сл, а вероватно и продаје. Немам појма колико је то сигурно.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.