Кладионица

1. Stec ovo mora biti opipljivo i na papiru.
    Klanica neka, sušara, hladnjača itd itd
    Kapîpaš me

2. pitaj izijema za savjet
    vjerujem da će imati odličnu ideju

3. btw ojj lovačke za arape hahah

4. A kontam ovi uspesniji preduzetnici nisu seli i rekli ajde da smislim nesto da uzmem pare, nego se pogodi jbg da l sa nekom njihovom vestinom ili mozda situacija odredjena, prepoznaju potencijal, poklope se kockice i bum

Mislim da sve lezi u zadovoljenju traznje, da osluskujes, prepoznas ili jednostavno prvi vidis to nesto i dostavis to(kontam to sa oldtajmerima je veoma ogranicen biznis) e sad sta gde kako kad jbg sve je ovo uprosceno do bola i sustina je da smo mi kurtoni koji rokaju tikete na saljivom sajtu vucajlija,com i da treba da batalimo ova sranja xd

5. Haha ja kad sam krenuo sa citam taj prvi post sa arapima mislio sam da je kruzna poruka sa fejsa, arapi su spremni donirati za svaki lajk i ser

6. Armin Van Buuren u Zagrebu za Novu godinu.

7. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2500#post_3618796

Hladnjača jebe. Ili građevina. Po nekim "istraživanjima", zidanje zgrada (da ne kažem uvaljivanje stanova) najunosniji biznis u srbiji. (mislim na stanove u Bgd, ne sirijcima u Bogovađi)

Ako znaš nekog ko proizvodi nešto (nebitno šta) na bruka veliko, možeš i špediciju, ali da kupuješ kamione jebene bez da već imaš sigurno za koga ćeš voziti, bolje se obesi.

Ili, u duhu teme, imaš godinu dana da smisliš kvotu 1.2 xD

8. Kakvi kurac oldtajmeri, da ti neko milion evra ti odeš da kupiš oldtajmer i iznajmiš ga eventualno Buba Koreliju za sto evra, sredi Jala Brat, jer si njemu dao s popustom Titove rols rojsove kad je snimao svoj spot.

9. ма лупио сам шта ми је прво пало на памет, реално немам представу шта бих радио ни да ми неко поклони милион евра, а не да ми позајми

ево одличног фикса!
    http://image.prntscr.com/image/44d4171165f54b9191ae7bd00defdad4.png

10. Nije lovačka jbg
    Al dobro, nisam ja rođen za velika dela i lenj sam za to tako da ću da batalim
    Zgrade jebu al trebaju leđa, ja sam znao Arkana al je "umro" i jbg

11. ovo je tebi bio cilj da mi zatrpaš post o nokiji 1100

12. E brao dio, u uslugama leze pare, svi se odmah uhvatili za proizvodnju, jos poljoprivrednu

13. imam ja i za samsung d900 priču
    otom potom

14. Arm jasno je da glupanderi prave pare, pametni raspolažu s njima

15. Zar ne znaš kosmajca? xD

Jbg, kad može Teo, koji ima hronične probleme sa leđima, što ne bi moga' i ti xD

16. е, Бохоре, сетио сам се сјајне идеје како да од тог милиона направиш 10 милиона за само 9 дана

Ideja je da se svaki dan dobije po 1.000.000 evra i da se zavrsi sa 10.000.000 evra
    Znaci
    1. Dan 1000000 evra na kvotu 2
    2. Dan 2000000 evra na kvotu 1,5
    3. Dan 3000000 evra na kvotu 1,34
    4. Dan 4000000 evra na kvotu 1,25
    5. Dan 5000000 evra na kvotu 1,2
    6. Dan 6000000 evra na kvotu 1,167
    7. Dan 7000000 evra na kvotu 1,143
    8. Dan 8000000 evra kvotu 1,125
    9. Dan 9000000 evra na kvotu 1,112

17. Lol. Arm kreten da 9 k uplatim da dobijem 10
    Jadna mili Bože propasti moje

18. Kosmajac mora biti povučen jedan vremenski period

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.