Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kalav zagreb njsam ja pravi van buuren
Mi smo skroz druga grana van buurena, emigrirali u vasojevice krajem 19. Veka
da da da
sad kao nisi pravi armin van buuren
unlike sam ti stranicu siso jedna
Koj kuratz je sa sajtom i vremenom zar nije sa 3 na 2
Pomera se sat boh
Jeste, ali je kaizen resio sa 2 na 1 da vrati. Ili je po Moskvi centriran ahaah.
ovo ti daju još sat vremena više fore da nađeš parove za sutra armine
Znam da se pomera brt al tel koji je prepametan nije pomerio a Kazan jeste
Ne pocinjemo sutra, u toku sl nedelje verovatno
želim ti svu sreću svijeta
Unazad ide 1h sat boh zbog zimskog merenja vremena
Arm što možeš danas ne ostavljaj za sl nedjelju
Gledam sad iskočila mi Elena neka reperka šta li, skontam da je ćerka/unuka mileta kitića, poprilično dobra pička. Uđem na instagram, ona u duhu teme, nosi Mocartova kačket xD
https://www.instagram.com/p/BFeWWQFLJ2G/?taken-by=elenakitic&hl=en
eh sto sad nisam negdje na plejstejsnu pa da obrnem sat na prevaru xD
zamisli da je na dnevnoj bazi
ono cekas tri da odes sa posla, ono vrati na dva
haha
svejedno nemam posla
Hahah
Spava mi se samo tako, nisam svoj, pa nemojte sto zamjeriti, makarone volim te brate moj, nije losa prica sad kad sam porazmislio, voleo bih sutra hladne i odmorne glave saslusati tu o indijcu
Ln i dio i boh mili moji
http://www.demotivation.us/media/demotivators/demotivation.us_Laku-noc-All-Romantic-_136233712959.jpg
Gde ćeš Arm pola 1 je tek?
Laku noc All Romantic jebeni hahahahaahahahha