A pre nego što ga žrtva iz Jajinaca nije spominjala je isto bio povučen, pa mu to nije smetalo xD
Za sve trebaju leđa ako "smetaš" jbg. Znam privatno primer gde lik radi građevinu (ne u Bgd, u svom gradu) ok je u poslu, nema problema te prirode, al mu goreo novi audi jer je skinuo tuđu likušu xD Pa jeeebiiigaaa.
Da, al to je još naleteo na retard likove, samo zajebane, zamisli da je naleteo na krimose u fulu, još zajebane, to bi tek bilo.
Al ako tako gledaš, da otvoriš fazon salon automobila (eto Stecane ti i kola), al novih, ovo ono, isto dođu momci, da poseješ jebeni suncokret mogu da dođu momci, sve.
S tim što ih ima više u građevini, jer u građevini lupam 2/3 para su iz kriminala, pa čuvaju svoje investicije, ujedno čerupaju malo i druge.
Jeste malo neobican i mudaski potez, prodas fon i gadjas kvotu da dobijes novaca koliko i model telefona je, ali pretoceno u pricu izaslo je prilicno bledo, ne bih citao ponovo, to,je moje mialjenje i imam pravo na njega eto
ma ne mogu tebi pričati kad si bezobrazan i ideš u zagreb
mali hitn, povezano je sa svjetskim 2010. godine i tekmom amera gdje im sudija poništi gol za pobjedu pri samom kraju
ma ne mogu pisati, iznervirao si me
ja da mi daju ti arapi te pare, ja bi to podijelio siromašnima
I opet da ponovim CILJ OVOGA NIJE BOGACENJE NIJE FAZON DA SE ZAJEBE KLADIONICA NEGO MALO DA PROMENIMO PATERN, ZABAVIMO SE, A STO DA NE I ZARADIMO
A pre nego što ga žrtva iz Jajinaca nije spominjala je isto bio povučen, pa mu to nije smetalo xD
Za sve trebaju leđa ako "smetaš" jbg. Znam privatno primer gde lik radi građevinu (ne u Bgd, u svom gradu) ok je u poslu, nema problema te prirode, al mu goreo novi audi jer je skinuo tuđu likušu xD Pa jeeebiiigaaa.
Brt družimo se i ovako
Kad imam 9 kruski sigurnih ne pada mi na pamet da ulozim 9 da dobijem 10
1 uložiti da 10 dobiješ je već ok
Za likuše gore kola i kad nisi građevinac
Hahaha BOH UČITELJICA
"Deco, ako imate 9 krušaka, i ja vam dam još jednu, kolko imate?" KOJI FLEŠBEK U POSLERATNO PRVO TRI
to je kao ona priča o indijcu sa pokvarenim zubom i 90% novca za zubara
https://youtu.be/CvlckHO8USc
Koja je to prica o indijancu? Nadam se da je bolja od one govnjive o nokiji
Stvarmo sta je sa satom ja fledam dal da pisem dal ne koji kurac
kako bre govnjiva?
u tri sata ćemo opet pričati u dva sata armine
Izvini sto odgovaram posle sat vremena imao sam neke obaveze
Govnjiva jer nije smesna ni zanimljiva xd
Da, al to je još naleteo na retard likove, samo zajebane, zamisli da je naleteo na krimose u fulu, još zajebane, to bi tek bilo.
Al ako tako gledaš, da otvoriš fazon salon automobila (eto Stecane ti i kola), al novih, ovo ono, isto dođu momci, da poseješ jebeni suncokret mogu da dođu momci, sve.
S tim što ih ima više u građevini, jer u građevini lupam 2/3 para su iz kriminala, pa čuvaju svoje investicije, ujedno čerupaju malo i druge.
auu kakav govnar
EDIT:
arminčina mislim
priča o indijcu ne zaslužuje da je ti čitaš
idi u zagreb i pripremaj binu
Daj pricu o samsungu, operi se nekako
I o motoroli posle #bojantomovic
Jeste malo neobican i mudaski potez, prodas fon i gadjas kvotu da dobijes novaca koliko i model telefona je, ali pretoceno u pricu izaslo je prilicno bledo, ne bih citao ponovo, to,je moje mialjenje i imam pravo na njega eto
ma ne mogu tebi pričati kad si bezobrazan i ideš u zagreb
mali hitn, povezano je sa svjetskim 2010. godine i tekmom amera gdje im sudija poništi gol za pobjedu pri samom kraju
ma ne mogu pisati, iznervirao si me