Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa jebe im se za le ocigledno, samo mi nije jasno zasto su izasli u najjacem sastavu onda
Ja samo cekao da vidim sastav i reko opa idu na pobedu moze kec. Na poluvremenu kad sam video sa su dva puta samo sutnuli na gol vec sam digao ruke i poceo da pizdim ovuda
Necu vise ligu evrope da igram jer nikad ne znas kome se igra a igrace cu probati jos sutra pa ako bude kurac ni to necu vise
Kako sam uspeo danas na svakom od tri tiketa ubacim po jednog pusikarevica jebem ti, sto me ne usere nekad da svi promasaji budu na jednom xd
A i opet idem protiv onoga sto sam rekao, max dva tiketa, dva eventualno tri fiksa na tiket i kvota 3-5
A inter 2-1 hahahaha pa tacno italijani nisu normalni sta rade u ligi evrope
Видео ортак скоро од мене игру полувреме или крај Х, и седимо данас у клаџи и он ми прича како је развио теорију да кад су квоте уједначене (2,50-2,60 на победе обе екипе) то мора да буде тврд меч и вероватно Х на крају а ти се оградиш да већ и на полувремену изађеш..каже 1,65 квота лака пара.
Одиграо Андерлехт-Маинц... 6:1 крај хаххахаххаха
Reci idiotu da kad su kvote "ujednačene", tj. jake na obe ekipe, da tad Bog ne zna šta će doći, a ne da će "biti tvrd meč".
ako neko hoce da prati
sac-orl
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=514219&lang=rs&eid=461060&lid=514219&ci=3&si=3
ма бог, прошло 5 сати од текме ја се још смејем...
A i ti se lako nasmejes jbg
vucevic rupetina mrtva sta radi lik je l realno
сутра ћу да окончам клађење на пар дана пратећи само ваше предлоге на играче, ево вечерас на једном радуљица, на другом хикмен јебени, нисам очекивао да оде у 200 поена и да се армани онолико држи, неће па бог. сутра пет играча на тикет који ми овде западну за око и ај здраво неко време. јебао сам му мајку, узео у уторак паре, јуче и данас ми јеба мајку мајчину, боље да сам ноге поломио да не могу до кладионице ни аванс да уплатим.
е ај се не кладимо више
Brt veceras ni "aj se ne kockamo vise" nije pomoglo. Al znam i razlog, danas sam na jedan ni malo korektan nacin "zaradio" nekih sto evra tj uzeo sam ih nekom liku. Tj nisam ih ni uzeo dao mi ih je ali nije da je bas trebalo da mi da. Tj trebao je ali nije bilo lepo da mu ih uzmem. Tj van nekih mojih principa koje furam... Nebitno, ne mogu da objasnjavam ali kad sam uplacivao tikete i bas se za taj dzep uhvatim i platim sa tom stotkom i bukvalno se odmah oprostim od nje reko nema veceras ni kurca da dodje a ne tiketi i vrati se namerno da na svakom po jedan bude pusikarevic. Bozja pravda sta li
vucevicu kopile ajde ako smes
Hahaha, živo me interesuje kako ps? xD
Kako si uzeo pare liku to mislim.
Brt nisam uzeo dao mi covek s tim sto sam mu ja malo sugerisao da mi ih da, eto. Mislim necu da ti kazem jbg ne ponosim se bas time pa ono xd
Zajmio si mu pare i pritiskao ga da vrati i on ti dao kamatu sad da ga sačekaš još mesec dana, ok.
Hahaha ne seri, ti se stidis nesto u pm. Kapiram da ti je šinuo stop svetlo malo, ti zapretio kerovima (kapiraš pseto preti kerovima), ali da mu je bolje 100e da izvadi odma, msm zbog njega, da ne gubi poene.
Dobro brate nisam zelenas jebem mu mater, nije to, ne bi pogodili do sutra da pogadjate a i ne treba da pogadjate jer i da pogodite necu reci da ste pogodili i uopste nije poenta u tome nego da kako doslo tako i otislo oteto je prokleto doso djavo po svojenaravoucenije vam dajem jbt
Sad najzanimljivije kako je pseto dosao do para NIJE TATA UKRO SINE NIJE
http://www.politika.rs/old/uploads/rubrike/200864/i/1/novac.jpg