Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
zato ću i sutra da odem da jebem mocartoa
Brt ne kapiram zajedno na tiketu kvote 2.5 i 1.13
dal misliš da ja gledam kolka je kvota kad stavljam, samo pumpam dok ne dođe kvota na pedeset
Ova dva bez arapa da si zamenio samo xd
Aj recimo da bih ja igrao Kazinsa i Lavina pluseve, nisam siguran za Bredlija minus, ali nešto je bio povređen, ti verovatno i bolje znaš nego ja u kakvom je stanju, i neko iz Orlanda plus, verovatno više igrača, da li Ibaka i Furnije, možda i Pejton, koji jeste glup, ali je postigao neko brdo poena iz kontre, a Sakramento prima možda i najviše poena iz kontri u ligi.
Dugo sam razmišljao, i onda sam shvatio da ne postoji nijedan razlog da ne jebem Soccera večeras snažno.
http://image.prntscr.com/image/0d7281459fbc488db5e7e03959aa7289.jpeg
Znači igraj sve kontra :)
odlican tiket predrazinjo
bas bas odlican jebote
ja sam se cimao oko townsa, svi ga rokaju danas, kao ne brani denver dobro njegove ulaze i picke materine, ali bas je losije igrao posl par tekmi nesto i ne uzima previse suteva pa ga nisam dirao, ali rokace se ima svi u plus da odu
a niko ne vidi sta radis i ne moras da se cimas
E, to mi treba, danas uđem i vidim nekog baju prvi put posle par godina, pita me otkud ja, reko, evo došao burazeru tiket da uplatim i sebi nešto nasumično da odigram, a on skočio da mi objašnjava kako ne može tako da se igra, nego mora da se prati aktivno xD
Mada sad vidim da Krauder ne igra, onda će Bredli dosta minuta na trojci verovatno, tako da bih njega preskočio.
blowout ide tu lecki, tomas ce da da oko 20 ostali sicu i teraj u picku materinu
radj ima svojih cari i blejanje u kladzi, ali tanka je tu linija sa klosarenjem :D
Hahaha, i kakvo mu je stanje sa aktivnim pracenjem? xD
Jos vise me boli mrtva nica, svi nju popadase, opet gol fali do ispunjenja snova, napucane kurve, koks i kola... :'-(
S tim što sam igrao I1+II1+, ne keca, ne gg.
Ne klonjujte duhom
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2562#post_3622686 esam reko
Brt u kladzi se tacno zna ko je klosar a ko ne
Nica ubedljivo prva u Francuskoj, ispred Monaka i PSŽ-a, a u ligi Evrope su poslednji u grupi sa Šalkeom, Salcburgom i Krasnim, pa nek idu u krasni baš
I tad sam se podlo nasmijao "xaxa, ali JA nisam keca". :(