Кладионица

1. Planetwin365 trebalo bi takodje

2. Kada je Obilić trebalo da igra sa Loznicom, Arkan je svojim igračima obećao ukupnu premiju od 10 000 maraka ako pobede. Izgubili su, Arkan se naljutio i otišao u svlačionicu Lozničana koji su se prepali. On im je ljubazno rekao: "Bravo momci, odlično ste danas igrali, bolje od ovih mojih, zaslužili ste ovo" i dao im 10 000 maraka da podele među sobom.

3. аркан галантан је

каква јајара леброн, погледам кливленд 68 дао за полувреме а он бедних 6 поена за 18 минута... што ми боже ово радиш

4. Hvala, znaci 2.8 kvota na Trampa, picketine, dajte makar 5. Stavljam 100 E.

5. Bila pre neki dan kvota 5, bila i veca pre mesec dva, drago mi je sto opada

Roben brt boli ga kurac do plejofa apsolutno, kako mu se digne kurac odigrace, mozda da se iskurci protiv gs sas ili vejda sad u cikagu

6. Гулер -
    Таунс +
    Нуркић -
    Томас +

Само Нуркића промашио.

А они Изијемови играчи ће изгледа доћи сва тројица прелагано. Таунс и Фурније пребацили границу дебело, а Адамс већ у првој четвртини близу да пребаци.

7. Izijem mag enbieja a vi ga šikanirate

8. A niko nista da ubode

9. Koliko sam jos smoren zbog jucerasnjeg pusenja kurca vec sam video da sam u minusu manje od sto a to je ono kao plus haha

10. Tako je mene Roma usrala onomad. Povadílo me što sam imao sex 17 minuta posle ali gorak ukus ostao je

11. Danas Vojvodina, Herta i Hihon!!!

12. atlanta zivot mi nije konstanta
    boston vozim kola mostom
    cikago opa imam lumbago
    san antonio kurac mi nije ko antoniov
    majami kupila sam brosh mojoj mami
    oklahoma mene ljubi jedan moma
    minesota da se i ja nazivim zivota
    golden stejt nemoj mi bacati taj hejt
    hjuston u srcu mi pusto
    indiana nismo istog merdijana
    finiks ova zena je u klimaksu
    juta na mene su svi ljuti skupa
    milwoki moj prijatelj gogi

:D :D :D

13. Danas jebemo kladze

их, то кажете сваки пут! :)

14. Hahaha odlicna pesmica

Truc ma jedna na tiketu da prodje ili padne neka posalica ovde to ko da je vrh usao, tj. Sto se mene tice ti si jebana kladionico XD

15. Joj kako cu uzeti pare na el to je nerealno kajace se ko me ne bude pratio

16. E aj se ne kladimo vise

17. Kockari.

Al znate ko je gori od vas kockara... Stef Kari sve mu jebem, i moj brat Ajzea Tomas, treba me prebiti metlom.

18. Obratite paznju na malaga-gijon zadnjih 5 meceva su bratski igrali.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.