Kada je Obilić trebalo da igra sa Loznicom, Arkan je svojim igračima obećao ukupnu premiju od 10 000 maraka ako pobede. Izgubili su, Arkan se naljutio i otišao u svlačionicu Lozničana koji su se prepali. On im je ljubazno rekao: "Bravo momci, odlično ste danas igrali, bolje od ovih mojih, zaslužili ste ovo" i dao im 10 000 maraka da podele među sobom.
А они Изијемови играчи ће изгледа доћи сва тројица прелагано. Таунс и Фурније пребацили границу дебело, а Адамс већ у првој четвртини близу да пребаци.
atlanta zivot mi nije konstanta
boston vozim kola mostom
cikago opa imam lumbago
san antonio kurac mi nije ko antoniov
majami kupila sam brosh mojoj mami
oklahoma mene ljubi jedan moma
minesota da se i ja nazivim zivota
golden stejt nemoj mi bacati taj hejt
hjuston u srcu mi pusto
indiana nismo istog merdijana
finiks ova zena je u klimaksu
juta na mene su svi ljuti skupa
milwoki moj prijatelj gogi
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Planetwin365 trebalo bi takodje
Kada je Obilić trebalo da igra sa Loznicom, Arkan je svojim igračima obećao ukupnu premiju od 10 000 maraka ako pobede. Izgubili su, Arkan se naljutio i otišao u svlačionicu Lozničana koji su se prepali. On im je ljubazno rekao: "Bravo momci, odlično ste danas igrali, bolje od ovih mojih, zaslužili ste ovo" i dao im 10 000 maraka da podele među sobom.
Hahahah
аркан галантан је
каква јајара леброн, погледам кливленд 68 дао за полувреме а он бедних 6 поена за 18 минута... што ми боже ово радиш
Hvala, znaci 2.8 kvota na Trampa, picketine, dajte makar 5. Stavljam 100 E.
Bila pre neki dan kvota 5, bila i veca pre mesec dva, drago mi je sto opada
Roben brt boli ga kurac do plejofa apsolutno, kako mu se digne kurac odigrace, mozda da se iskurci protiv gs sas ili vejda sad u cikagu
Таунс +
Нуркић -
Томас +
Само Нуркића промашио.
А они Изијемови играчи ће изгледа доћи сва тројица прелагано. Таунс и Фурније пребацили границу дебело, а Адамс већ у првој четвртини близу да пребаци.
Izijem mag enbieja a vi ga šikanirate
A niko nista da ubode
Koliko sam jos smoren zbog jucerasnjeg pusenja kurca vec sam video da sam u minusu manje od sto a to je ono kao plus haha
Tako je mene Roma usrala onomad. Povadílo me što sam imao sex 17 minuta posle ali gorak ukus ostao je
Danas Vojvodina, Herta i Hihon!!!
Danas jebemo kladze
atlanta zivot mi nije konstanta
boston vozim kola mostom
cikago opa imam lumbago
san antonio kurac mi nije ko antoniov
majami kupila sam brosh mojoj mami
oklahoma mene ljubi jedan moma
minesota da se i ja nazivim zivota
golden stejt nemoj mi bacati taj hejt
hjuston u srcu mi pusto
indiana nismo istog merdijana
finiks ova zena je u klimaksu
juta na mene su svi ljuti skupa
milwoki moj prijatelj gogi
:D :D :D
их, то кажете сваки пут! :)
Hahaha odlicna pesmica
Truc ma jedna na tiketu da prodje ili padne neka posalica ovde to ko da je vrh usao, tj. Sto se mene tice ti si jebana kladionico XD
Joj kako cu uzeti pare na el to je nerealno kajace se ko me ne bude pratio
E aj se ne kladimo vise
Kockari.
Al znate ko je gori od vas kockara... Stef Kari sve mu jebem, i moj brat Ajzea Tomas, treba me prebiti metlom.
Obratite paznju na malaga-gijon zadnjih 5 meceva su bratski igrali.