Кладионица

1. Teague majmuncina raspada se nema ga nigde ja ga odigram da 5 poena u prva 2 napada hahah

2. Nije celav brt, bar nije bio

3. U stvari ko mu jebe mater branislav jovanovic onaj

4. Nisi valjda jebo cerku goce bozinovake

5. Hahaha, panj koji po faci zaslužuje da mu skineš ribu jbg.

Ja tipovao na Kojića onog, on onako i da zna da mu se riba hefta sa drugim, ćutao bi i stideo se da joj šine šamarčinu bar.

6. zatego bih ovu minesotu na lajvu ali lajv mi ne racuna produzetke a smrtno se plasim neresenog ishoda na kosarki

7. Kad smo kod toga Boh jebo je djevojku Volkova

8. Kasnije je pretukao jedan momak

9. Kad smo poceli tu eru bila je sa njim, kasnije sa kapitenom vojom stankovicem. Odatle V cirilicno

10. neka fina gospoda su me ljubazno zamolila da prestanem da radim to

11. Boh volkov je jebo bas dosta al jednu anu plavu prezalio nije lozio se celu srednju na nju a ona seljancica jadna udala se sa 18-19 cim je skolu zavrsila on seko vene plakao otisao preko posle kad se vratio dolazio joj pod prozor kad muz kamiondzija nije bio gajbi, sreca volkovova pa ga nije nekad uhvatio odlomio bi ga ko leskovu koru

12. Osvetio mu se Boh. E da, Volkov ima lenje spermatozoide, ne pitaj me kako znam.

13. Таунс већ дао 20 поена, половина друге четвртине.

14. Ko njemu devojku jebe?

15. Volkov ima lenje spermatozoide, ne pitaj me kako znam.

Ja sam tako saznao da se jednom Simi sa kojim bas nisam bio ulepo ne moz digne, pa sam ga stalno drndao "De si Simke, kako je, OPUSTENO a?" I trajalo to pet-sest meseci svi mu se smejali, a on ne kapira, posle kad skontao hteo da me ubije. Al ono stvarno. Informacije dobijene od kojekakvih zenetina je bolje zadrzati za sebe.
    Nego, kladionicari gde ima da se kladi na rezultat izbora u USA?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.