ako počnem da furam srednje ime, da stavim D. ili Dr. od Dragan? Bojim se da će da mi kažu da sam nepismen ako stavim Dr. jer će da misle da je u pitanju skraćenica za doktora, a tu ne ide tačka
скоро слушам на радију емисију, лик објашњава што му је надимак роки. и сад онако са драмским паузама: неки мисле да је то за то што живим за рок... а живим, и даље слушам рок, али није то... неки мисле да је од силвестера сталонеа... али није ни то... (па још нешто, не сећам се, јбг)... него ја се зовем ранко, па учитељица, много добра и лепа жена, иначе, читала ми име у четвртом разреду и није добро прочитала и каже роки... и тако остаде роки и дан-данас.
Meni nadimak makedonski ali nije jer sam aleksandar a nije ni sto tvrdim da makedonci ne postoje nego sam valjao neko grozdje smederevsko znas kakvo je za rakiju bilo au
Haha a i ja serem, naravno da znam, to je kao da ne znate srednja slova milana protića ;))
hahaha
čovek realno ima najpoznatija srednja slova u srbiji
A Vasa S Tajcic?
I Jovan I Deretic?
Ja bih voleo da mi je Bili srednje ime, do jaja je bas
Haha to mu je nadimak jebote! Dobio po nekim sokovima nešto hahahaha
Zanetiju srednje ime traktor! xD
Kao spanulis. Samo što im je to nadimak, ne srednje ime. O gospode jesi glup, neću uzeti gudurića od tebe!
Gamblers
Spanulis i kostakurta braća, imaju istog oca, bili se zove. xdd
ako počnem da furam srednje ime, da stavim D. ili Dr. od Dragan? Bojim se da će da mi kažu da sam nepismen ako stavim Dr. jer će da misle da je u pitanju skraćenica za doktora, a tu ne ide tačka
pokušavam da nađem fotografiju svog strica koji je klasičan Priđoni propo
Obavezno dva slova, kao milan st (saint xd), ali ja bih bio smeo da probam i sa tri! Takvih nema. Radjard Dra. Kuplung.
Ili sa pet probati, pa da bude Ime Draga. Prezime
Ili ako ti se ćale zove milovan npr. da bude ime Milova. prezime
скоро слушам на радију емисију, лик објашњава што му је надимак роки. и сад онако са драмским паузама: неки мисле да је то за то што живим за рок... а живим, и даље слушам рок, али није то... неки мисле да је од силвестера сталонеа... али није ни то... (па још нешто, не сећам се, јбг)... него ја се зовем ранко, па учитељица, много добра и лепа жена, иначе, читала ми име у четвртом разреду и није добро прочитала и каже роки... и тако остаде роки и дан-данас.
Ju kent hendl "Arturo Maran" d truć
https://www.youtube.com/watch?v=BQ4c54rCJ_k
odlični predlozi, Aleksandar Kg. Kilogram ahaha
Što tebe zovu Car??
Paa, kad sam bio mali, nisam hteo da idem u školu, pa me majka vozila u ručnim kolicima
Meni nadimak makedonski ali nije jer sam aleksandar a nije ni sto tvrdim da makedonci ne postoje nego sam valjao neko grozdje smederevsko znas kakvo je za rakiju bilo au
čuo sam za lika kog zovu "Punjene" jer je igrao bilijar i pitao "jesu moje šarene ili punjene"
i fazon, izgovarali to ovako "Evo tu smo ja, Stefan, Mare i Punjene"
како су користили његов надимак као присвојни? јесу говорили то су пуњененове патике? или патике пуњених? патике пуњеног?