Кладионица

1. "od punjene" ubedjen sam

2. Inace u becmenu su najgori nadimci na svetu osim mozda u kosjericu

3. A kosovo i metohija su van konkurencije

4. Pazi u becmenu mozes ds udjes u kladzu a ds tamo za jednim stolom sede koska, jaje, sisa i kurton

5. Za drugim boki bomba i micko bembara bate

6. Mile dupe i Mija guzica su moji favoriti. Ali guzica sa akcentom na i naravno.

7. Gudura skokovi 2.5 + u maxbetu.
    Sveta Raketa, Pera pešak, Ljubiša siroče, Mika blef, Pedja Lasica, Boban Sjajko, Milan pizda, Steva Ženica itd su jednako kreativni.

8. А они Изијемови играчи ће изгледа доћи сва тројица прелагано. Таунс и Фурније пребацили границу дебело, а Адамс већ у првој четвртини близу да пребаци.

Ал сам га профи измалерисао, за осам минута је дао 9 поена, а до краја меча још два. Граница била 11,5.

9. Шенгелија и Кузмић +.

10. SIMON KAPITEN ZAPAMTITE TO IME ON MORA DA PROĐE!!!1

11. počinje da kuva u meni, moram pod hitno početi da živim sam

12. Proliv? Moja sućut. Pij kolu.

13. Radjarde, najbolji način da dođeš do stana je da uložiš 0.29 deo stana na Šengeliju + i Kuzmića +, kvota 1.85*1.85, pa da počneš polako da se pakuješ.

14. Lečki veliki poznavaocu NBA daj nešto kvote 10 da ispratim :)

15. Nikolase, veliki magu ove teme, odigrao sam danas tiket sledeće sadržine:
    Grifin 20.5 +
    Kari 27.5 +
    Buker 16.5 +
    San Antonio 2
    Kvota je bila približno 10. Pozdrav, druže :)

16. Dajte onog druga Kineza s Hrvatima ne može se ovako živeti

17. na derozana 29,5 granica sto je mnogo, mnogo je

18. Šengelija skokovi +
    Gudurić poeni +
    Jović asistencije +
    Zvezda H1

19. http://www.mozzartsport.com/vesti/kad-sam-dosao-u-milan-ronaldo-mi-je-dao-plejboj-i-rekao-budi-u-mojoj-grupi-ili-idi-kod-kake-i-ostalih-vernika/150396

"Kada sam stigao u Milan upoznao sam mnogo velikih igrača. U svlačionici sam sedeo između Maldinija i Ronalda, dok je sa druge strane bio kaka. Već u prvim danima Ronaldo mi jedao časopis Plejboj i pitao me da li želim da budem u njegovoj grupi ili u Kakinoj, gde su se nalazili crkveni simboli", rekao je Pato.

Ajde još jednom neko neka pita koji je pravi Ronaldo!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.