Кладионица

1. El se uopšte kaže Bornmut ili Bornmaut, kako? Čudi me što još nema gola, obično ide mnogo brže.

2. Ne treba mi maksimala brt treba mi 4 glave

3. I da atletiko okrene na drugom tiketu

4. Pogresno lecki i samo me to obori haos jebenj al ko ga jebe idemo dalje samo jako

5. Da l je relan sanderlend sta je ovo koji kirac haha

6. Ovaj drugi gol je zbog moje pesmice?? Xd

7. JEBEM TI SUNCE U PICKU

STO PUTA SAM REKAO NE ZATEZEM ZAJEBI ME I MORA BAR JEDNOM MESECNO, DVAPUT DA SE ISPALIM

8. Jbg, lečki, potrošio si municiju... :(

9. Ma jeste, Pseto, nego Bornmut jebe, znao sam da nije trebalo da uzimam pesmu pevača koji se zove Beni, to čim je nešto vukajlijaško, mora baksuz da bude

10. Likovi ne bi pobedili Bačku, a sa igračem manje, i posedom lopte 18% u pojedinim trenucima, jebu Bornmaut.

11. Previše pesama za tako malo vremena, moralo je da se završi nekad :(

12. Još visoka breza šumi,
    još se čuje Bornmut ptica,
    ali druže nestao je
    osmeh sreće sa mog lica :(

13. Левадиакос - Ксанти лајвара пада више од 1.5 око 20 минута стрепљења следи

14. Jebote ja sam retardiran. Pa fiorentina igra sutra jebem ti leb

15. Hahahaha idi u kurac, izmamio si mi smešak na sumornom licu ovog teškog subotnjeg popodneva, koji će me ostaviti bez dva vajferta (al ne piva xD)...

16. NE PREDAJEMO SE JEBENO OVO,JE NAS DAN TO VAM OBECAVAM BRAVO, AKO SAD NE DA MONAKO TORINO NAPOLI LAS PALMAS DACE NBA BRACO TO VAM MOGU OBECATI

17. Igrao sam nba vec onaj sistem sto sam vam pricao

Aj nek mi vidi neko fiorentinu kolko je X2 da dignem ja odmah koliko se moze ako je ikakva kvota necu da cekam sutra pa cu je sutra staviti na novi tiket

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.