Кладионица

1. Jebote dok ja kucam reviziju Ledolomca, Everton još uvek čeka, pa progovori, flešskoru, da još jednom čujem dragi glas, treba mi gg.

2. Al.su usli ekspresno obojica hahahaahaha

Edit: m will i zizic

3. Everton, makar bajke bile to
    Everton, ti ces oterati zlo
    Everton, nek me umire za cas
    Tvoje ruke i tvoj glas

4. Hahaha hvala, pseto, kako mi lep tiket ruše slepci

5. E pa prc, Evertone, ideš i ti na moju crnu listu. Nisam siguran da li je doduše ostao još neko izvan nje, moraću da proverim. A Lajpcig, ako dobije sutra, ide na deobu prvog mesta sa Bajernom.

6. trebalo bi da dobiju.u formi su,trebalo bi da su dobrano motivisani i plus majnc u cetvrtak silovan od strane anderlehta.

7. Lajpcig sam vec odigrao jebo mu pas mater na jedan tiket sam ubacio fjorentinu a na drugi lajpcig...debil

Kaba lepo krenuo mozda i bude neki kurac od ovog igraci sistema

Edit: krenuo u jajima, 4 skoka ima ja mislio poena, poena ima dva

8. Jel ovo dojava?!

9. Ovo je ideal brate moj volim je brate volim je

10. Ajde las palmas majku vam jebem necu preziveti treci put danas poslednju na tiketu da padam

11. @box

Овое из кеца у двојку брт

12. I meni bi valjao las palmas za onaj drugi tiket

13. Tebi je zivot dao sve
    Al tebi i to malo je
    Ljubavi las palmas kasno jee

14. Ne da ovaj zivot jebenj nista

15. Ne gubi glavu mlado momce

Livaja, livaja sanjiva se budi sanjiva se budi
    Mali mrav se sece niz ajsine grudi niz ajsine grudii

16. Evo ga lepi, 90+3 opaaaaaaaa

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.