Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne kapiram sta me pitas lepi
Ma da kapiram, dobar je sistem skroz
http://image.prntscr.com/image/c7abc343a639454f9f2e3183c77d7ac3.jpeg
http://cdn.smosh.com/sites/default/files/bloguploads/worst-batman-costume-troll.jpg
Nema izmedju boh jer imam opciju da promasim samo jednog a sve kvote su iste, da su kvote razlicite bilo bi i izmedju. Ili da je 2/4 npr onda bi isto bilo
Ali sto veci broj kombinacija to je i dobitak manji
A jebemu
Ovaj tiket što držiš u ruci s uplatom od k dinara koliko je najmanja uplata?
Pa brate kolko oces jebote
Ma sistem je vezan za broj kombinacija ne može Šomi23 tip tiketa sa 25 dinara jače mora biti
I ja sam to hteo da te pitam al ono gledas uplatu po komb pa ti care stavi
50din i igraj se sa 6din po kombinaciji
Siiistem te lazeee :(
Brt ovde ima 3 kombinacije znaci da ako je minimalna uplata lupam 50 mora da stavis 150
Може ово и са 30 динара да се игра, мали је број комбинација ал се не исплати испод 100-200 гурати.
Фин систем, видим да се и осталима допада ваљда ћемо се овајдити
едит: уплата по комб. мора да буде 3 динара значи имаш 4 кобинације минимална уплата 12 мада мислим да ниједна не прима испод 20 уплату.
Brt blagoja onaj dan kad je pao 5 tiketa na svakom po jednog igraca da je igrao ovo uzeo bi finu lovu
Edit: ispod 200 ja nikad ne bih igrao zbog mininale ali to je proizvoljno
мој кладионичарски дан може да се сведе не свирање кити, прво ме прода тикет, па повратим то на лајву, па ме онда опет прода тикет па део тога вратим на лајву и сад све вратио синглирањем Оклахоме..
свијетла недеља је дан за бити у плусу
Da je ovo bilo onóm mom ortaku što je omašio 50 vezanih pa ja ne znam
S tim da ne maši u fixu ove jbg :-D
Savet za ko odigra ovo: nemojte odredjivati sami koji igraci idu u fiks. Ja da sam birao kaba bi mi bio gore recimo xd nego brate en den dinu savarakatinu pa ko zapadne gore zapao je. Posto realno za svakog mislis da ce doci cim ga igras jbg
даћу радници у клаџи да одабере, па ћу после да је вијам по граду да јој пуцам у колена
Hauard na 5, izgleda da sam usro sa kacenjem tiketa ovde hahahah
Sprdam se tek je druga cetvrtina
3 favorita na 1.40 gore i dole 2 laganije i 2 lestera nekog 1 i gg sa 4.5 kvotom da povadi ako uleti 1 i šta ti Bog da
jeste.da.