Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nemas racun tako boh
Čim se kladim nemam nego kako? Znam ja da bilo lego da ubodem 7 po 21 da bude :-(
Brt tu ti je fiksna kvota gore 2,7, dole imas ne znam da kazem 50, to je ukupno 135. Da uplatis 300 maksimala ti je 10 soma a minimala 2
Otprilike pricam ali sistem se igra da ti i minimala bude ok ako ces da gadjas maksimalu onda peglas u glavu ovo i imas 40 soma jbg
br kombinacija je faktorijel na ukupan broj utakmica. ako neko ne zna, da kažem. Btw, lepa je igra 3/7 pp3+ jer su kvote izmedju 8-13, pa tako na potencijalnih 1050 din može da dodje min dobitak 9360 do ne znam ni ja milion .
Brt da smo ti i ja dobri 2 k dinara dnevno ja ne bi bio u minusu 300 evra tipa za 2 nedelje i ti ko zna koliko a kocka je kocka kapiraš
Al poznavajući sebe odigraću 3 ovako ga ću da puknem pa ću da krenem da se vadim na singl i evo nas opet na početku hahaha
Boh u principu sam dobar vise od 2k dnevno samo me jebe sto mi je to malo haha pa ulegnem jebate xd
Fejsklineru od toga mi se vise dopada 2/3 na kosarku x-1 ili x-2
Uostalom za ta dva soma moras da pogodis jednu kvotu od 4,5 pa bolje onda da tu kvotu singliras sa 400 i isti ti dobitak a ne cekas jos 5 utakmica
Koje lige sada kucaju najjače golova? Holanđani ko nekad ili se to promenilo?
Hauard 7 poluvreme ajde gorilo svrsim ti na grudi muni jos 10 u drugom nemoj da ti dolazim sad tamo pa i putne troskove da placas
Jebem li ga, svako nešto svoje ima. Recimo kad ima 10 NBA voleo sam da odigram 2/10 X za 250 din i znalo je da kapne fino kad kad :)
Brt ovde ne moze malo ako ubodes dve kvota ti je preko 130 xd
Ali je gotovo nikakva šansa za prolaz :/
Ne bih se slozio da je gotovo nikakva sansa da na basketu bude x poluvreme
Ti gadjas dve iks kraj a ja ne mogu da ubodem dve iks poluvreme sta?
кад би убацили пол. или крај Х у баскету верујем да би ме раскућили, трпао би ко блесав
On gađa 2 od 10 a ti 2 od 3
A meni minimala 20k a njemu?
Gasol 5 za cetvrtinu treba mu 10 a pol se nije ni upisao a treba mu 20 jebenih IZIJEME NEMOJ DA POL NE DODJE
Katastrofa vece svi u minus, jedna tekma nece preko 200
Upravo to pomislio :)
Da, ali na većem uzorku. A ti gadjaš na manjem uz to imaš dupli uslov, a ja samo jedan. Manji dobitak, ali šansa veća
Armine ako budes isao dole do manastira znaj da cekam hauarda, pola i gasola