Кладионица

1. Nemas racun tako boh

2. Čim se kladim nemam nego kako? Znam ja da bilo lego da ubodem 7 po 21 da bude :-(

3. Brt tu ti je fiksna kvota gore 2,7, dole imas ne znam da kazem 50, to je ukupno 135. Da uplatis 300 maksimala ti je 10 soma a minimala 2

Otprilike pricam ali sistem se igra da ti i minimala bude ok ako ces da gadjas maksimalu onda peglas u glavu ovo i imas 40 soma jbg

4. br kombinacija je faktorijel na ukupan broj utakmica. ako neko ne zna, da kažem. Btw, lepa je igra 3/7 pp3+ jer su kvote izmedju 8-13, pa tako na potencijalnih 1050 din može da dodje min dobitak 9360 do ne znam ni ja milion .

5. Brt da smo ti i ja dobri 2 k dinara dnevno ja ne bi bio u minusu 300 evra tipa za 2 nedelje i ti ko zna koliko a kocka je kocka kapiraš
    Al poznavajući sebe odigraću 3 ovako ga ću da puknem pa ću da krenem da se vadim na singl i evo nas opet na početku hahaha

6. Boh u principu sam dobar vise od 2k dnevno samo me jebe sto mi je to malo haha pa ulegnem jebate xd

Fejsklineru od toga mi se vise dopada 2/3 na kosarku x-1 ili x-2

7. Uostalom za ta dva soma moras da pogodis jednu kvotu od 4,5 pa bolje onda da tu kvotu singliras sa 400 i isti ti dobitak a ne cekas jos 5 utakmica

8. Koje lige sada kucaju najjače golova? Holanđani ko nekad ili se to promenilo?

9. Hauard 7 poluvreme ajde gorilo svrsim ti na grudi muni jos 10 u drugom nemoj da ti dolazim sad tamo pa i putne troskove da placas

10. Jebem li ga, svako nešto svoje ima. Recimo kad ima 10 NBA voleo sam da odigram 2/10 X za 250 din i znalo je da kapne fino kad kad :)

11. Brt ovde ne moze malo ako ubodes dve kvota ti je preko 130 xd

12. Ali je gotovo nikakva šansa za prolaz :/

13. Ne bih se slozio da je gotovo nikakva sansa da na basketu bude x poluvreme

14. Ti gadjas dve iks kraj a ja ne mogu da ubodem dve iks poluvreme sta?

15. кад би убацили пол. или крај Х у баскету верујем да би ме раскућили, трпао би ко блесав

16. On gađa 2 od 10 a ti 2 od 3

17. A meni minimala 20k a njemu?

Gasol 5 za cetvrtinu treba mu 10 a pol se nije ni upisao a treba mu 20 jebenih IZIJEME NEMOJ DA POL NE DODJE

18. Katastrofa vece svi u minus, jedna tekma nece preko 200

19. Upravo to pomislio :)

Da, ali na većem uzorku. A ti gadjaš na manjem uz to imaš dupli uslov, a ja samo jedan. Manji dobitak, ali šansa veća

20. Armine ako budes isao dole do manastira znaj da cekam hauarda, pola i gasola

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.