Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
cao drugari kako ide jeste imali srece
сумњиво ми то одмах било, још пре почетка 2.80 био икс..... се ла ви
U pm, vidiš da je čudna utakmica bila, pun kurac i kartona, krljali se.
Sinoć padam Angers - Lille GG, danas ovo
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1318-6099706-1446
Ne prolazim često tikete, ali kad padam, padam na jednu.
уф уф примите моје најискреније саучешће
и изјавите мени саучешће за казинса и антетокумпа
клинац, казинс ће и да уђе, али торонто у х1 никако.
е да, солидно сам издржао да се не кладим цео викенд, јебао сам му мајку вечерас од 20х па надаље. богаљ болесни.
добро, није баш да сам му јебао мајку, одиграо сам један тикет, а нисам имао намеру, него место за окупљање било кладионица, и кад сам већ ту - 'ајде један, за лек.
али избегаваћу, осиромашио сам.
https://www.youtube.com/watch?v=AMiOF5w96hU
динге динге динге динге
https://www.youtube.com/watch?v=fMcl-985FAU
брате, шта мислиш, да ли сам довољан циганин ако имам оволику носурду и црн сам као арапин и ако се назовем лепи мића? не знам баш, хајде да опточимо ту хармонику златом. то куме!
али да пева цигањ, пева брате.
Jebe me Ante ljuto...
Ortak uzeo danas 12 soma igrao 15 utakmica 2+ cela. Uplatio 350 dinara a bonus na 15 parova 100%. Nije to loša taktika.
има ли неко на зајам 2к динара враћам до ујутру, само да обрнем нба вечерас мало, а празан рачун.
боли вањс курац.
Dobro jutro prijatelji dragi kako ste? Nadam se da ste kao ja i da po ovom govnjivom danu ipak vidite sunce, da vam cvece mirise i pticice pevaju, devojke u haljinama crvenim setaju ili kako vec bese ehhhh lepo je kad se probudis i pomislis kladza je jebana moje pare popodne u dzepu bice...
Pazi, razmisljam fjorentina je sigurica danas to ulazi i dobitak sa tog tiketa koji se nije zavrsio(debilcina) preusmerim na plzen, romu 1 i tim12+ i psz 1 i tim12+. I uzmem da pojacam fjorentinu sa jednim singlicem od stotinu evropskih novcanica na 1 i tim12+. I fjorentina povede i debil ne odbrani ova dva reko necu danas ima da ih jebem ljuto...kad je uletela kurcina neomascena s ledja burazeru onako nenadana ajoj. Onda u neko doba reko ajmo vadilica da opeglam romu, psz i barsu al iskreno nisam imao muda tolke pare da metnem na 3 utakmice suvih favorita kao onaj arminov onaj dan haha i iskuliram besan do jaja ujedam u kladzi sedim pizdim i vidim ide psz ide i roma reko jebem ti vidi ovo kad barsa izjednaci i pomislim ovo mora da dobiju sad ce cigani da uteftere nesto taman da je smak sveta i zategnem onako iz kukova i dadose ga i drama i drama i drama i eto ga aj veseli seee kucni domacineeee aj sve ti zdravooo i veseeeelo bilooo
Edit: da je usao kazins bili bi jebani jos jace pao sam samo na njega za 38k na tiketu koji sam igrao jos pre nesrecne fjorentine ali neka da smo zivi i zdravo
Kolki post jebenti leba xd
Дерби је, дерби јее
Кад те нема боље да се нисам ни пробудио
Нема тога Гудурића којег нисам плуснуо
Зведо моја, Звездо моја, Звездо мојааа
pseto bas si poceo intenzivno ovih dana da gadjas