Кладионица

1. Jebote jebala mi fiorentina majku

2. retard pogresno sam sad uplatio Pezaro Venezija 2 umesto Memfis Portland 2......... ko zna zansto je to dobro. vezano sa Roma 1

3. Kosmopolita daj neki NBA za večeras.

4. Ајде меси још један

5. Ajde da se sada kolektivno pomolimo za barselonu, dajte pesmice i bajalice i koje god picke materine imate i znate, plate 6 radnika zavise od ove 2,08 kvote

6. Al ne mislim na tamo nekih 6 radnika, tacno znam kojih 6 nece dobiti platu sutra ako..........^

^ne smem da napisem

7. Hahaha, eto ti je 1:2 vodi je l treba još?

8. Treba da daju jos jedan da ne strepim sta se ispromasivase sad majku im jebem

9. Coa ajd me zaposliš da radim kod tebe?

10. i eto pojeba sam sene, venecija jebena i oci proklete

11. rosario - indepediente 0.5 +

12. Nek zaćute vaši Independijenti,
    isluženi, sa Solunskog fronta,
    tuđe suze brisao si pesmom,
    svake noći do poznog fajronta.

13. мслим да неће доћи, много би било, последња 4 су ми дошла...

14. Koliko si stavio kad si u 60. minutu igrao 0.5+ golova? Koja je kvota bila?

15. Haha i Inde dobio crveni, ooo debila.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.