Кладионица

1. Brt tvoja astma ima bronhitis nije do pljuga

2. Бохор
    Brt tvoja astma ima bronhitis nije do pljuga

е има и тога, да.

солидна кубикажа чипова.

3. Haha kad pre stiže to ti ćale deli u prizemlju šta

hahahahah

4. a secam se kada si mi rekao pusti me da se kladim, OK

5. ако је евро 122 у коцкарници, а псетова мерна јединица за коцку је 100е, онда он овде има 2х100, 4х1000 и 4х2000.

дакле мушки.

6. мада која би коцкарница дала 122 динара за евро, сви га они на 120 рачунају, и кад би био 126 исто би 120 био код њих. ево не знам.

7. U kockarnicama je uvek 120, kakvi kurac 122. I kad daješ i kad uzimaš evre, isto je, 120. Kad im uzmeš evre (po kockarnicama, bar gde sam ja bio, možeš da uzmeš dinare, evre, dolare) na 100e zajebeš ih sitno dinara, kad se uglaviš i ne znaš gde biješ, daješ im evre, zajebu oni tebe sitno, i eto.

A suština je da hoće da primaju i devize, jer HOĆE PARE PARE SAMO PARE, a nemaju dozvolu da se bave zamenom valuta jelde, pa drže fiksirano, jer to država daje.

8. Zeleni su pet soma, plavi soma a crveni 500

9. Evro je 120 uvek i svuda

10. trenutno 123 dinara je jedan evro

11. 62 dinara jedna marka

12. Pa ti kad sednes ti kazi dileru alo sine dao sam ti 100e dodjes mi jos 300din pa ce te sutirati nogama u dupe sve do mrkonjic grada iako ne zivis tamo xd

13. hahahah
    a ja kontao gledate trenutno kretanje

a u mjenjacnicama je ok
    znam kad dodjem sa evrima kod vas pa mi pretvore
    ne osjetim da su sta puno uzeli
    ali mrzim sa dinarima da raspolazem, uzas
    ovako kolika kvota toliko i maraka kod nas ako stavis marku, pa duplas po markama
    dinari ruzni za kladzu
    ovo morate priznati jebiga
    bolju valutu imamo za kladionice :D

14. Razmisljah se da li da uplatim Frankfurt ili da radim nesto drugo i rekoh sebi ne budi pizda dao si savet na temi vukajlija ispostuj i zaletim opasan singl na live jedan minut po pocetku utakmice

http://i.imgur.com/sAOSIRT.jpg

15. зашто те је срамота улога од 200 динара?

16. хтео сам ја да испратим Бомбашину али сам се надао да ће да га угрува ЛестерУ23 и не би ми требало више, кад оно...

17. хахахах какав осећај кад ти је кевин лав минус фикс вечери а он набоде 8 поена без промашаја за 4 минута
    раскива брат све у шеснес

18. Kakav je osećaj kad Towns da 19 poena u prvom i oborite na 22,5 + ? A na drugom Moore iz NOP 12,5- a on da 13?

19. Sranje je osecaj, pitaj mene jer znam. Inace taj tiket sam odigrao pre nego sto sam rekao da se ne kladim vise. A sta mislite kako sam se osecao kad sam dosao sinoc oko 4, 4 i 15 i uzeo da pogledan igrace i vidim da je moja zena nabola 5 od 5 i uzela lovu a ja promasio i boga i oca? Odigrala je drugi tiket u zivotu(prvi prekjuce) bilo joj zanimljivo kad sam joj objasnio to sa igravima i kao daj da ja napisem neke uplati mi sto kinti ili koliko je najmanje... Doduse ja joj uplatio 500 bilo me blam u kladzi da dam tiket od sto kinti i ubode ovih 5 i mozda bi i sestog ne znam dal je rasel dosao, lejkersa nije bilo u ponudi u kladzi ne znam zasto pa sam joj odigrao sa 5. Pa jebem ti lebove pojma nema bukvalno me pita e kakav je ovaj a kakav je ovaj i nabode 5 komada ja razmisljam po pola sata i pogodim 1 od 7 brate moj rodjeni