George Hill (thumb) remains questionable Weds
George Hill (right thumb) did not go through shootaround and he remains questionable for Wednesday's matchup with the Hornets.
Hill is likely headed for a game-time decision tonight, and if he's not able to give it a go, it'll likely be Shelvin Mack earning another start with Rodney Hood and Gordon Hayward running the show on offense.
ovo me nervira, al' sam i pored toga prilično siguran, ne traži mi procente brt ne znadem
elem, veliki hendi Toronto, Finiks, Čikago deluje do jaja isto
Gay 20.5- on da 21 pa prelepo. Nece pa mozes ga jebat
Ps vazno je da u kuću ulaze pare
6-7 igrača je bilo ma granici sinoć.
dajte mi kvotu 4 al ida se igra do 3 4 sata popodne
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1811-8683092-1447
Kren'o da igram sirotiljski tiket i ipak odlučio da u ovo doba sledeće godine postanem milijunaš.
Vujukas 9.5+
Lalic 9.5+
Sehovic 11.5+
Reding 10.5+
Musli 14.5+
Neki ljudi misle da Bircevic ide u plus protiv Solnoka.
imace dosta minuta
Gde može uživo da se prati statistika partizan-solnok?
hahahah čekaj vladana tegeltiju jbg, na netu sumnjam da ima bilo šta vezano za tu daun ligu
Shomy
Ispratio sam te brt
SBB isključio SOS, jbg..
Evo, gledajte http://www.fiba.com/ls/#12573&12608-E-15
Neće da mi otvori. Ae pogledaj Birču, Ratkovicu i Borisova poene.
Birca 17, Borisov 12, Ratkovica 6
To je konačno? Hvala, Bombaš, pravi si drugar.
Juta 2.3 večeras puška
Kolko si siguran bandi?
George Hill (thumb) remains questionable Weds
George Hill (right thumb) did not go through shootaround and he remains questionable for Wednesday's matchup with the Hornets.
Hill is likely headed for a game-time decision tonight, and if he's not able to give it a go, it'll likely be Shelvin Mack earning another start with Rodney Hood and Gordon Hayward running the show on offense.
ovo me nervira, al' sam i pored toga prilično siguran, ne traži mi procente brt ne znadem
elem, veliki hendi Toronto, Finiks, Čikago deluje do jaja isto
to što napisah ću i odigram jebogati, za Boston ne igraju Horford i Krauder
Ma brt pitam jel si bebno ovako bezveze ili je promisljeno da se vratim kladjenju danas i zategnem ovo ko volina