U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
treba mi lova sad za slavu
sledeće nedelje
upomoć
brt prilicno sam siguran da vestbruk dolazi minus vcrs
zato peglajte plus jbg hahaha
Kurčinu sam prošao mrtvi SAN Emeterio govno cigansko igrao kao mrtav.
ma ja nisam ni hteo da se kladim al bandi dosao zalepio kvotu 2,5 kao da me zove da bacim stotku jbg. doduse pala na 1,9 kad sam otisao do kladze pa sam je uvezao sa dve mizerije cisto da dignem na 2.5 volim tu kvotu nekako je taman za prolaz onako cista nevina i snena
Ps jesi li budan? :)
Jesam cekam da atlanta dobije prvo pol al mrka kapa brt jebem im familiju
Raspala filadelfija igra u transu jebenom
Eto ispusio sam ga. Sto je najgore juta ce da dobije pogodicu 3 kvotu i pascu na 1,4 kvotu kad sam debilcina. Nisam trebao ni da se kladim jebem ti konja, stvarno necu vise sada.
Ne seri vodi Atlanta fino. Hteo sam nešto da ti kažem, al čekam da se završi određena utakmica da ne ... (neću ni da spomenem tu šugavu reč).
Haha, pre bih gledao kozačke igre nego jadnu Tomu Filu.
ne atlanta nego indijana brt, kazem filadelfija u transu
E jebemu mater, ja kontao gledas bezveze retarde pa konstatujes "ene vidi Fila jebe ko bi reko".
Ja sutra neću odigrati nijednog igrača, evo obećavam.
Samo efes h2 (-3.5) uniks zvezda 150.5 - (možda i h2 i -, mada sumnjam baš i u h2), panatinaikos 1 i darušafaka 1, pa šta mu bog da.
JA ĆU ŠENGELIJU PLUS! xD
Jebem li mu mamaru!
Brate odigrao juta 2, njujork i dupla pobeda indijane 1,4 kvota stavio 8 soma i vidi majmune sta mi rade. A i monti elisu da se najebem majke isto xd
Eto sad vode i niksi i indijana i juta mrs bre u picku materinu mater vam jebem bezobraznu
Vidi radi ovo evo ga na 7 treba mu jos 4 haha tj treba meni njega boli kurac daj da probam onda da se najebem majke i lauriju, batumu, goberu i miroticu al miroticu najvise nikad na ic na tiket zapamtite to
Edit: na 9 m elis haha
ipak Toronto čista 2, a Juta sa hendikepom
zaplašio me Rasel monstrum jebemu miša, ne znaš šta može da uradi, a 2.5 gešenk realno
PS, kako prošao onaj tiket što si juče dao?
ne moze mali covek da ubode, ne da se majku ti jebem poludeh