Кладионица

1. Pod ovo mislim na jutu samo, previse je sve ovo pogoditi sa ovim sto si dodao

2. Al bandi je žensko

3. nisam lupio, vratio se Hejvord do jaja se uklopio, Fejvors proigrao...

a i Toronto lagano može da dobije OKC, obe ekipe dobro počele, mada Toronto bolje igra, OKC samo na Rasela i kenjalo ih sa skokovima... dvica 2.5 svakako nije realna priča

4. Pretanka mi je to analiza za par stotina brt ne zameri

5. Inace ja necu da odigram nista vcrs jer sam nubina ozbiljna ali evo od nekoga ko je prosao sinoc:

Vigins +
    Levin +
    Sroder +
    Ibaka +
    Derozan +
    Adams +
    Gordon +

6. Mrsko mi pisati haha može biti belaj ako nema Hila da zaustavi Kembu, a i Juta ima težak raspored, ja sklepao za 150 jbg #MakeKosovoSerbiaAgain

7. Od 10 igrača na tiketu, devojka pogodi 8. Ja od 8 igrača 2... Bohore, šta je ovo, brate rodjeni?

8. I ti ps, kaži, je l' to neka magija?

9. To znaci da je najbolje lupati bezveze brate, logike bez.

Evo ja vam dao zenin tiket mozda je usere i veceras...

10. Bandi jedi kurac sada zatego sam jutu sa jos dve mizerne koji kurac dajete predloge ako niste sigurni

11. I to je prodao Šehović + i Monya -...
    btw, ako nekog ne mrzi neka da poene za Cibonu i Mornar...

12. Imam neku dlaku odvratnu niče mi iz ramena pogladiću je večeras za Jutu i Hristov spas srpskog naroda kapiram da je srećna dlaka nisam imao nikakvi životnih poteškoća odkako je samonikla

13. Rejnolds 10
    Sakic 14
    Dzonson 12
    Rozic 5
    Zizic 21

Hadzibegovic 4
    Dzons 20
    Radunovic 6
    Elis 18
    Voler 15

Evo ti neki da ne pisem sve, ne znam dal cu biti tu kada dodjes

14. Fala dekaro aj nek dodje taman kad potamanimo sipce da kupim binacku moravu

15. Hvala, brate, živ bio. :)

16. Sta fala, jesi proso?

17. mrzim košarku, ali dajte najmanje 4 igrača sigurni 95% da zveknem jedno 200e
    nije šala

18. Даг Кристи +
    Том Гуглиота +
    Грег Остертаг -

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.