Pozdrav za predrazinja boga ove teme druze izbacicu iz tvog tiketa 5-6 necega i povecati uplatu na 200 kinti hvala ti na sansi da veceras priustimo sebi jahte i kokain
I aj kad si tu, daj mi dva najsigurnija od svega za danas moze pobijednik meca, moze poeni, as, skokovi sta god samo da je dva komada i da pomnozeno bude vece od 2
уплати ми сто марака на то, вратићу ти кад прође и доћи ћу после до границе кад си већ тамо да купимо два џека у фри шопу од тих седамдесет марака и убијемо се као пичке ;))
Prepisao bih odma, samo zato što se čovek pojavio na temi. A i zato što dobitan -biće.
Jesi još na nosačima aviona koji su ušli u domet teritorija Ruske federacije? :O
Klejburn 9.5 +
Burusis 11.5 +
Gaudlok 16.5 +
Osman 8.5 +
Tomić 11.5 +
Pozdrav za predrazinja boga ove teme druze izbacicu iz tvog tiketa 5-6 necega i povecati uplatu na 200 kinti hvala ti na sansi da veceras priustimo sebi jahte i kokain
Ђенка + (9.5)
Ленгфорд + (20.5)
Томић + (11.5)
Вестерман + (10.5)
Д. Милер + (12.5)
Ђентиле + (11.5)
Андерсон + (12.5)
Спорцки поздрав.
Sad sam kući Dio, došao pre 10ak dana.
A da će da bude dobitan, to hoće sigurno.
Gde je granica na Lengforda 20.5?
Mogli smo basket odigrati ne kuliraj me reci cu nenadu da ti nalupa samare
Nowhere gde je to granica za lengforda 20,5?
Pozdrav za Peđolina
I aj kad si tu, daj mi dva najsigurnija od svega za danas moze pobijednik meca, moze poeni, as, skokovi sta god samo da je dva komada i da pomnozeno bude vece od 2
Nigde vrv za Lengforda, to je fazon bila jutros ili sl.
kod nas u wwinu 19.5
pozdrav srbijo zemljo medju sljivama
ali zato 1.7 kvota jbg xD
уплати ми сто марака на то, вратићу ти кад прође и доћи ћу после до границе кад си већ тамо да купимо два џека у фри шопу од тих седамдесет марака и убијемо се као пичке ;))
Била у Моцарту, али око 10 јутрос. Јбг, ко рано рани...
Сад је 21.5, што је океј исто, али са квотом 1.65 јебено хахах
И наравно, погађате кога ћемо сви пасти :)))))
moze torima, uzecu nam one sa kompletom za poker
da se kockamo nemilice dok ne pocrkamo
čuva ga branko lazić
igrrao i lazić preko na njega ofirno
Pa ja sad ne smem da igram na lengforda jebite se
Aj stornirajte tikete svi