Кладионица

1. Čeka PAO, čekam i ja, daj da izbaksuziramo. Dobro, umene i doh2 na efes, a ne znam zašto kvota na armani 1.5, meni je efes kvalitetnija ekipa. Ne kažem da će sigurno da dobiju, ali moguće i to. Mada tu nije greška odigrati + sigurno, oko 169-170 je granica.

Pseto, kako si se osećao dok si čekao uniks? Ja kao govno, minus bio izvestan još od poluvremena, pa i ja čekao keca samo, baš sam bio rastrzan. Ali sam više navijao da dobijemo. (ti i ja, ne zvezda xdd)

2. I ja tipujem na efes makar u hendikepu

Realna spika za uniks brt xd

3. koja ste govna izdajnicka, ja kao pravi rodoljub odigrao H2 sing (dobro to doslo) i uzivo Uniks manje poena, cinilo mi se kao izvanredna ideja jer Lengford nije mogao ni obruc da pogodi ali onda Kosowarishennn..sry ps al besan sam ;2

4. Ma ja mu jebem majku za onu trojku sto je dao igrao sam i prvu i drugu cetvrtinu lajv hahahaha

5. bacio sam pare na singl Makabi u Atini

6. Pa procices to sta, realno je makabi jaci hu d fak iz red star

7. nisam mogao da odolim , na live 4.30 kvota pri rezultatu 0-7, mislim se koji kurac nije panatinaikos oklahoma

8. Evo ti sad rezultat 20:12, veća je kvota, pojačaj uplatu. ;)

9. Ajde coa ne jedi kurac sta kao sad je sigurno jeli

10. Pa nije, zato i kažem da pojača uplatu.

Brate probati dvojku protiv pao-a kući, kakav god da je trenutno, okej, razumem, moguće je uvek, samo bih ja porazmislio da li vredi igrati dvojku i da im real gostuje.

11. Brate na 3,4 vredi taman da je golden stejt darusafaka a ne pao

12. Nego mi se ne javlja kladza a igra mi se na efes :(

13. To mi se već sviđa, ja da imam na računu pljusnuo bih sad na turke.

14. ajde žvalonja ne seri, jebote koja dosada

15. Ja se mozda iscimam do kladze ako BUDEM RASPOLOZEN malo kasnije pa bacim lovu na turke(ako rezultat bude ok) i na neki nba

16. ne lupajte jebene gluposti, ubice ih armani

17. Vjerovatno najveća kvota ikad na singl u fudbalu.

imghttp://i.imgur.com/NksAJHK.jpg/img

18. Hahaha pa ovde se mora staviti sto-dvesta kinti jbg

19. Hahah šta ubode đentile sa pola terena, dobra utakmica.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.