Кладионица

1. postoji velika verovatnoća da me sjebe samo rajs mrtvak za 350 soma

2. Kako li su došli do tih 3.71

3. Ma da breee svrsi nam po faci panatinaikosu

4. Meni važi produžetak u sokeru, samo me efes jebe :(

5. A na drugom samo hanikat za koš, ali on verovatno neće nazad u igru. Kurac.

6. imam jos neka 2 bedna tiketa sto sam odigrao online, ispada da cekam Olesona i Tomica + za neku sitnu isplatu, uhvatio Borusisa i Gaudloka - i Makabi H2, racuna se samo regularni deo jel tako?

7. uplacujem svima po 2 soma na racun ako rajs napravi 4 asistencije, jankunas da poen i dorsi 2

8. haha, kako mi utera kurčinu pao...

9. Meni vazi svih mojih 18cm kurca da se uhvatim za njih i plesem po ulici

10. lol na drugom sam uhvatio Huretela i Danstona +, Borusisa - i cekam Tomica. Eh zasto tu nisam stavio ove novce sto sam bacio na CZ Telekom Diva FMP :@

11. Shomy ako dodje meni uplati 100 din za svaki cm, znaci 14 hvala brt

12. Skauzeru, u sokeru važi produžetak i za hendikep, ako nisi igrao tamo onda ti je dobro.

Držimo palčeve šomiju.

Evo i hanikata, ima nade.

13. igrao sam u mocartu, u soker nisam usao dva puta suvise me deprimira enterijer

hvala mwa

14. NHL
    Pittsburg 1 1,95
    Po meni Crosby i drugari ovo dobijaju, a i Matt Murray se vratio, ne verujem da se hteti da se igraju pred domacom publikom i da ce bez velikih problema dobiti Minesotu.

15. Coa burazeru pusti sad jebeni NHL.

16. 3 asistencije rajs za 350 soma ajde pls

17. Jbg to pratim....Ajmo Rajs, deli te lopte u stilu Teodosica...Podrska za Shomija, kasnije cemo nba da diskutujemo...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.