Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јбт 6 шутева 5 голова имају ли ови голмана
Na šta misliš, nije valjda neki strašan promašaj na MON-TOT? Igrao sam ih GG bolje da sam ciganima dao pare, o jebate, a GG igram kad mislim da će X da bude, jer mi prilično nesigurno X igrati, a GG kao sigurno još 1.7 kvota mrtva.
To, lečki, baš sam krenuo da pišem, hahah, a najluđe kad su primili prvi gol pomislim "pu jebemumater, evo gubi dortmund, neće tiket ni poluvreme da mi preživi jer ih imam iz keca" xdd
Ma za ovo čudo u Nemačkoj pričam, imam i ja 3+ na Monako Totenhem ali od toga već vidim da nema ništa, jedino ako ovi majstori ne pozajme koji gol
Omašio penal jebem ga usta retardirana? Koja prevara od igrača nerealno.
7,25 kvota na 7+ bila nije nesto posebno velika
Ma omašio slepac, stiže Monako do šuta čim uzmu ljudi loptu al džaba, nema ko da je bocne
jel realno da je doslo 7+ prvo ko koga ovde zajebava pitam ja vas
Da se igra u Bgd fazon sredio bih mu batinice mamaru mu jebem, bio u Monaku jebao me, prešao u Manču jebao me, vrati se u Monako jebe me, marš u kurac više.
Tako me samo Liverpul jebao, dok je Džerard igrao, pa kad je otišao Džerard u Amerike, sad me opet jebe Liverpul.
Dortmund legija svaki sut u okvir je bio pogodak. Golmana bez.
Legija brt jebiga
Армине била је 60-70 квота сигурно
Dve su došle, dve dolaze, i jebeni falkao.
a i onako bi me izjebo mrtvi lion. ostalo dolazi lagano evo i juventus izjednacio
hm hm imam osecaj neki da ce veceras opet biti tuzan dan gde cu pasti na jednu tekmu sa solidnim dobitkom i kvotom 261
Lester iz 1-1&2+ (3.00) to je braćo poklon.
slažem se sa tobom fejsklinere, takodje mislim da je poklon dortmund-legija tačan rezultan 5:2 p.p jednostavno morao da se iskoristi
Hahahaha
Ajde židovi AJDE ENGLEZI!
Aleksandra Prijović 2+ prvo je ono za čim ja žalim