Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Dođeš na stadion sa jos 80+ hiljada duša, vidiš 4 gola u prvih dvadeset minuta, e to je za mene praznik fudbala
A boli ga kurac, probao zbog lepe kvote jbg. Nije da sam se zaleteo kao ovan pa ću sad da kukam, ionako nemam gde da gledam, pa mi ni ne stvara nervozu.
Pre će juve da zajebe cenim, tj. ranije, jer će sjebati obe xd
Id Prijo u kurac hahaha jooooj što ne živim u Dortmundu
PA OGRANIČIM NA ŠES BOJTEJEBO JESTE SAD PAŠĆE DESET. ŠTO NISI IGRAO SEDAM PLUS KAD SI TAKO PAMETAN?www.youtube.com/watch?v=y4eZ3AxyP0I
Haha ma doći će xdd
Ma nece sjebati sta vam je, cenim da se na 6 zausravlja 5:1 neki
Ja nisam stigao x2i0-3 lever,lion2i3-,real 2, city 2 hiljadu dinara poslednjih pa kuda me sudbina povede... ako prodje pojescu muda
Pa pašće Coa hahaha
hteo sam al mi bila mala kvota xd
hahah ode ovo u 10+p.p
ne mogu sada da skidam lightshot jebe mi se igrao sam:
lester 1
dinamo dupla pobeda 2
sporting 2
sevilja x2 i 0-3
cska gg
kopenhagen 0-2
monako vise golova u drugom
dortmund 1 i 3-5
hahahahahhahahahaha
Ajde Monako i Totenheme pa šta radi ovaj Falkao maši penal a u francuskoj ligi u poslednje 3 dao 5 komada a ovde ne može druže kad ne ideš na Francuza nego na... Lorisa pa jebem ti oca nenormalnog opet Francuz kako njemu ne može
Ahahahahha aaaaaaaaaaaaaaaaaa šta je ovo ljudi moji
kako imam neki osecaj da ce lion svima kolektivno uvaliti kurcinu
MA NAMEŠTENO!
Hahah haos
Lecki ne ponasaj.se kao nedojebana srednjoskolka iz tekstilne jebem li ti oltar
najrealniji i nikad laksi 7+ u istoriji kladionice
Одиграш борусију Пп7+ обезбједиш будућност праунуцима
Igra čovek od 3 do 6 golova i pada u 32. minutu
ahahahhah