Кладионица

1. Dođeš na stadion sa jos 80+ hiljada duša, vidiš 4 gola u prvih dvadeset minuta, e to je za mene praznik fudbala

2. A boli ga kurac, probao zbog lepe kvote jbg. Nije da sam se zaleteo kao ovan pa ću sad da kukam, ionako nemam gde da gledam, pa mi ni ne stvara nervozu.

Pre će juve da zajebe cenim, tj. ranije, jer će sjebati obe xd

3. Id Prijo u kurac hahaha jooooj što ne živim u Dortmundu

4. PA OGRANIČIM NA ŠES BOJTEJEBO JESTE SAD PAŠĆE DESET. ŠTO NISI IGRAO SEDAM PLUS KAD SI TAKO PAMETAN?www.youtube.com/watch?v=y4eZ3AxyP0I

5. Ma nece sjebati sta vam je, cenim da se na 6 zausravlja 5:1 neki
    Ja nisam stigao x2i0-3 lever,lion2i3-,real 2, city 2 hiljadu dinara poslednjih pa kuda me sudbina povede... ako prodje pojescu muda

6. Pa pašće Coa hahaha

7. hteo sam al mi bila mala kvota xd

8. hahah ode ovo u 10+p.p

9. ne mogu sada da skidam lightshot jebe mi se igrao sam:

lester 1
    dinamo dupla pobeda 2
    sporting 2
    sevilja x2 i 0-3
    cska gg
    kopenhagen 0-2
    monako vise golova u drugom
    dortmund 1 i 3-5

hahahahahhahahahaha

10. Ajde Monako i Totenheme pa šta radi ovaj Falkao maši penal a u francuskoj ligi u poslednje 3 dao 5 komada a ovde ne može druže kad ne ideš na Francuza nego na... Lorisa pa jebem ti oca nenormalnog opet Francuz kako njemu ne može

11. Ahahahahha aaaaaaaaaaaaaaaaaa šta je ovo ljudi moji

12. kako imam neki osecaj da ce lion svima kolektivno uvaliti kurcinu

13. Lecki ne ponasaj.se kao nedojebana srednjoskolka iz tekstilne jebem li ti oltar

14. najrealniji i nikad laksi 7+ u istoriji kladionice

15. Одиграш борусију Пп7+ обезбједиш будућност праунуцима

16. Igra čovek od 3 do 6 golova i pada u 32. minutu

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.