Кладионица

1. klipersi doh
    golden stejt doh
    san antonio

aldridge -
    m gasol -
    hayward +

a malo rizicniji
    whiteside + jeste da ce cvrsto igrati, treba dati 19 poena, ali slabo skace detroit iako je tu dramond pa kontam kupice to sve vajtsajd
    na osecaj bih uzeo i ibaku + lilarda + batum + horford + kaldvelpop + paul - kari + gej +

2. Mlađem Gasolu granica u sokeru bila 16.5, a u mocartu 19.5, misliš i da na 16.5 ide minus?

3. majku im jebem kako su postali bezobrazni, sad je sa granicama najbolji maxbet i pinbet

4. Haha ti to od večeri do večeri menjaš, prvo ti je mocart bio najgori, a soker dobar, pa si počeo da slaviš i sad je obratno, pa odluči se

5. Sve sam popadao ls i pre tekmi i lajv jebem ti mocarte majku u picku da ti jebem, sreca pa sam na pokeru izvadio 54k sinoc inace bih bio nervozan jos vise

Skarabudzio sam neke nba na osecaj ako ocete okacicu i igrace sam igrao i zensku odbojku juzne amerike sam igrao da da imam problem shvatio sam

6. Mocart je pravoslavan a soker ateisticki hahha

7. A igrace sam igrao sve po dva komada na 300-700 dinara nekih desetak tiketa pa valjda necu sve zivo ispromasivati...sinoc sam odigrao dva komada sa po dva igraca po 500 kinti prosao oba bio jutros onako srecnjikav xd

8. Ne igra Galinari večeras, mada nisam siguran da li se zbog toga neko može preporučiti neko iz Denvera jer igraju protiv Jute.

9. hahaha to ps

a lecki to sam prosle sezone tako jer je mocart stvarno bio bezobrazan sa ponudom i granicama, ali sad se soker prokurcio jer su dobili igrace, zamenili onaj kurtonski sajt i boli ih kurac

10. mudiay u socceru na 12,5 haha a danas bio 15,5 i to kad se nije znalo da nece igrati galinari, sta ti je public bet, rokajte ovo u plus

11. Nemam pojma za sta mi kazes to ps jer sam se iskenjao za sve pare ali ako u narednih 7 dana ne uzmem soma evra od kladze zapalicu im lokal najblizi

12. ps
    Mocart je pravoslavan a soker ateisticki hahha

ovo xd

13. Ma uvek se plašim pluseva protiv tih ekipa tipa Juta, Sparsi, Memfis u poslednje vreme recimo, jedva neka ekipa do 90 stigne protiv njih. Ali imaju smisla Čendler i Mudije na 12.5, svakako.

14. ALO KO JE ZAKLJUCO TEMU DIVLJE SVINJE BRISITE POST

15. ја сам решио да сутра и прекосутра истресем паре на евролигу, али да ни једног јединог играча не такнем. или то, или ово што каже псето, по два на тикет, једно пешес тикета и аукурац.

16. Pa kao sistem da igram s tim sto ne umanjujem dobitak. A po dva moze da se ubode majku mu jebem

17. Laki i Gvozden u isto vreme postovali i zaključali najbolju temu u poslednje vreme :(

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.