Кладионица

1. па по два и може, оно кад слажем 4, 5 и више кад једем говна, то је већ глупирање.

е ако одлучим да играм то, 5-6 тикета с по два играча, онда ћу да одиграм и један с 12, ал' мислим да ћу стварно почети да их заобилазим. брдо пара сасух у играче јебене, не знам да л' сам пет-шест пута узео паре на њих.

2. elis u mocartu 13,5 rokajte minus

3. Mozzart ima mnogo manje igraca u ponudi u odnosu na ostale kladionice...

4. da jbg al evo svi izbacili igrace indijane posto se ne zna da l igra dzordz ( a igra 90%), a mocart drzi sve

5. Armin i Papet od dva brata deca

6. Sto manje razmisljate o igracima pre cete pogoditi. Ja sinoc vidim batlera reko aj on i vidim porzingisa(malo pre toga gledao klip onaj sto je valjda gvozden okacio ovde) i reko ma njih dvojica dolaze i cao

7. Igraju i Džordž i Majls Tarner za Indijanu

8. znanjem od 5 do 10% povecavas svoje sanse, al to da si strucnjak bas, ja pokupim ovde onde i nesto logikom taman ispadne isti kurac :D

boh ko ti je leva a ko desna ruka, ja i papet ?

9. boh ko ti je leva a ko desna ruka

Bolnica i groblje. :)

10. U vas dvojicu se kunem!

11. Ako biramo leve i desne ruke ja cu radja i pristevca hahaha

12. ja gledam šta sam opet zasrao kad se zaključala tema

13. Vučević više od 12,5 1,91

planetwin

14. не бих да оспоравам твоје кладионичарско умеће, али играти човека за ког не знам да л' је и једном пребацио понуђену границу ове сезоне је... шта знам, истина, једном мора, али...

15. мислим није да ћу уопште одиграти нешто вечерас јер на рачуну имам нулу, само кажем.

16. Prebacio je vucevic pre neki dan, igrao ga ja.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.