Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
hmm
Nikad na tiket. Doduše danas ga gađam u minus, granica u sokeru 11.5, ma hajte molim vas.
stvarno jebote, ista granica ko entoni rendolfu jebenom
Hahah šomi. Budi srećan što je bohor, kapiraš, njemu je baš mali jer ima staforda ;)))
mada igrace sad 30+ minuta
Prvi promašen šut, dva preglupa faula na braunu i eto ga na klupi do poluvremena, boriša dobija šansu i koristi je maksimalno, jer niko ne može da skautira borišu, zato što i ne igra, heh. Radonja s osmehom na kraju priča o najvećem džokeru EL u ovoj sezoni.
Šomiju u čast, jedan evroligaški, bez Rajsa doduše.
http://image.prntscr.com/image/aecb91d2abd846648a228cd363c163db.jpeg
haha brt, odakle ti šifra mog soker naloga, odigrao sam jednu sličnu zmijicu, imamo fazon 12 istih igrača
U prevodu, deremo ih zajedno danas.
Ko kaze da je dobar, dokle god ga sere i meni kao prosli vikend donese pare nemam problema da stavim ako treba i
Simonovic 17+
Предражињо, у којој кладионици играш ггv3+? Нема ни у макс бету ни у моцарту
Cica Drazo ima ta igra u soceru ne znam za druge kladionice.
Jako za crvenu
Zvezda h2 i -
Braun skokovi 5.5 plus
Jao kako cu jebati evroligu sada samo kafu da popijem
Цз 2
4,2
Braun ce dati 20+ ali Simon ne moze nista da pogodi. Dobro mora i on jedno kolo da podbaci, sta sad.
kosowarishen :@
DJE SU OVI STO SU IGRALI VOLTERSA + HAH
Ајде фиорентина племе ти јебем
Opušti se zalgiris maco sto ti je
Klosari iz sokera u listi u 12 ujutru znaci sveze drze granicu na zalgiris 80,5 a u stvari 76,5 jebem im se s majkama
Klošarišu da bi mogli bolje da vode svoje klošarske živote