Prvi promašen šut, dva preglupa faula na braunu i eto ga na klupi do poluvremena, boriša dobija šansu i koristi je maksimalno, jer niko ne može da skautira borišu, zato što i ne igra, heh. Radonja s osmehom na kraju priča o najvećem džokeru EL u ovoj sezoni.
hmm
Nikad na tiket. Doduše danas ga gađam u minus, granica u sokeru 11.5, ma hajte molim vas.
stvarno jebote, ista granica ko entoni rendolfu jebenom
Hahah šomi. Budi srećan što je bohor, kapiraš, njemu je baš mali jer ima staforda ;)))
mada igrace sad 30+ minuta
Prvi promašen šut, dva preglupa faula na braunu i eto ga na klupi do poluvremena, boriša dobija šansu i koristi je maksimalno, jer niko ne može da skautira borišu, zato što i ne igra, heh. Radonja s osmehom na kraju priča o najvećem džokeru EL u ovoj sezoni.
Šomiju u čast, jedan evroligaški, bez Rajsa doduše.
http://image.prntscr.com/image/aecb91d2abd846648a228cd363c163db.jpeg
haha brt, odakle ti šifra mog soker naloga, odigrao sam jednu sličnu zmijicu, imamo fazon 12 istih igrača
U prevodu, deremo ih zajedno danas.
Ko kaze da je dobar, dokle god ga sere i meni kao prosli vikend donese pare nemam problema da stavim ako treba i
Simonovic 17+
Предражињо, у којој кладионици играш ггv3+? Нема ни у макс бету ни у моцарту
Cica Drazo ima ta igra u soceru ne znam za druge kladionice.
Jako za crvenu
Zvezda h2 i -
Braun skokovi 5.5 plus
Jao kako cu jebati evroligu sada samo kafu da popijem
Цз 2
4,2
Braun ce dati 20+ ali Simon ne moze nista da pogodi. Dobro mora i on jedno kolo da podbaci, sta sad.
kosowarishen :@
DJE SU OVI STO SU IGRALI VOLTERSA + HAH
Ајде фиорентина племе ти јебем
Opušti se zalgiris maco sto ti je
Klosari iz sokera u listi u 12 ujutru znaci sveze drze granicu na zalgiris 80,5 a u stvari 76,5 jebem im se s majkama
Klošarišu da bi mogli bolje da vode svoje klošarske živote